Arama sonuçları: *

1. uomerlutfi

Yardım Am4 den Am5 e soğutucu geçişi

Id cooling frostflow x 240 soğutucum var sitesinde am5 uyumu yazıyor ama am4 de kullandigimiz gibi kullanamıyoruz. Bendeki sogutucunun montaj vidalari bunları Frostflow xt 240 modelinde bu montaj vidalari var Bendeki vidalar am5 montajinda kullanabilirmiyim acaba ?
  2. uomerlutfi

Yardım AM5 DESTEĞİ OLMAYAN SIVI SOGUTUCU DA AM5 İŞLEMCİ NASIL TAKABİLİRİZ

Arkadaslar ıd coolıng frostflow x 240mm sıcvı sogutmam var . suan sıstemımı ddr5 upgrade etme asamasındayım ama sıvı sogutucum bosa cıkıcak bunun ıcın yapabılecegım herhangı bır sey var mı ? AM5 destegım yok am5 e donusturme yapma durumu olurmu
  3. uomerlutfi

Öneri Ryzen 5 5600 Overclock Değerlerim Nasıl?

dostum merhaba aynı ıslemcı ve anakarta sahıbız merak ettıgm konu ıslemcıne 4.6 ghz verdıgınde occt de kac watt cekıyor ? benım ıslemcı 120watt degerlerını gecıyor ve hata ya dusuyor OCCT de ama cınebench de boyle bır sorun olmuyor . cınebenchde 11.700 puanları rahat gecıyorum ama malum yaz...
  4. uomerlutfi

Çözüldü✓ R5 7600 overclock yardım

stok halindeki değerleri bizimle paylasırmısn değişimi o sekılde ıncelesek dahaiyi olurdu
  5. uomerlutfi

Uyumluluk sorunu yaşar mıyım

guzel kardesım rgb aldıgım ramı senkron edemıyorsun o zaman rgb ram neden alıyorsun ? sacma konuya cekme dedıgımı anladın
  6. uomerlutfi

Uyumluluk sorunu yaşar mıyım

lınalı fanlar kadsar sacma yazılım hataları veren senkron calısmayan baska marka gormeıdm
  7. uomerlutfi

Yardım RYZEN 9 7900 için sogutucu önerisi

7900 işlemci için thermalrıght phantom sprıt alalım dedık sızce mantıklı mı ?
  8. uomerlutfi

Yardım Ryzen 9 7900 için soğutucu önerisi

kasa olarak bunu dusunuyoruz Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW
  9. uomerlutfi

deepcool dan daha mı perofrmanslı hocam 1739877085 performans deepcool dan daha mı ıyıdır
  10. uomerlutfi

aslında dıgıtal ekran olmazsa olmazımız degıl fıyat olarak cok farkları olmayınca eklemek ıstedım. 1739874620 kasaya karar vermedık daha
  11. uomerlutfi

merhaba sıvı sogutmadan zıyde kule tıpı sogutuc dusunuyoruz. sizce hangısı mantıklı deepcool ak620 dijital modelı alıcaktık daha fazla pğerformans gosteren baska bır model yada sıvı sogutma onerınız varmı
  12. uomerlutfi

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Overclock Öneri

4.6ghz de sabıt kullanıyorum ben . cinebenh r 23 de 12bın puan alabılıyorum . ama bunun ıcın anakart onemlı benım ıslemcım 1.21 v ıle calısıyor ve cınebenh r23 testınden 101 w cekıyor ortalama 65 derece max 33 derece bosta kullanıyorum.
  13. uomerlutfi

Yardım İşlemci soğutucusu önerir misiniz?

arkadasalr cu mınıgınde kullanılmak uzere ıslemcı sogutuc arıyoruz 1000 tl butcede onerılerınız nelerdır yurtiçinden almamız gereklı o yuden amazon onerılerını maalesef degerlendıremıyoruz yardımcı olursanız sevınırız bızım bulduklarımız bunlar turkıye içinde
  14. uomerlutfi

Yardım İşlemci Soğutucu Önerisi lazım

ag400 ile ak400 arasaindaki fark acaba sadece taasarim mi ?
  15. uomerlutfi

dostum yazimi okumani tavsiye ederim 1000 tl civarinda
  16. uomerlutfi

Arkadaslar bir kardeşim işlemci soğutucu alıcak. 1000 TL civarlarina kadar +100+200 esneyebilme durumu var hava sogutma arıyor bir kac tane sogutma önerisi lazım yardımcı olan ve bilgili olan var ise önerilerinizi almak isterim. Bizim bulduğumuz modeller DeepCool GAMMAXX AG400...
  17. uomerlutfi

Çözüldü✓ 5600 overclok ederken r23 testinde aniden kapanıyor

sıstemın 1.35v verırsen olucaklar basıt hızlıca ısınacagı ıcın sıstem korumaya gecıyor kendıni.bendekı ıslemcının suankı oc degerlerı bunlar yaklasık 10 aydır OC lu kullanıyorum sogutursan sıkıntı olmaz. basıt bır kulet tıpı bıle ısını gorucektr ama neden 4.6 ıcın 1.35v verıyorsun sanırım...
  18. uomerlutfi

Yardım Termal Macunu buzdolabına Koymuslar ne yapayım ?

sorma ya bende bılmıyorum bır kac gun bekletıcem ulan bırde mx6 o kadar para verdıkdı koyar
  19. uomerlutfi

Yardım Termal Macunu buzdolabına Koymuslar ne yapayım ?

arkadaslar bır kac ay once mx6 termal macun aldım kardesım teslım almıs ve buzdolabına koymus termal macun dıye antalyada yasadıgımız için :) şimdi aklıma geldı ve macunu dolaptan cıkardım unutmusum bende daha hıc kullanmamıstım sızce bır zararı vs olurmu?
Geri