Arama sonuçları: *

1. uomerlutfi

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 Overclock Öneri

4.6ghz de sabıt kullanıyorum ben . cinebenh r 23 de 12bın puan alabılıyorum . ama bunun ıcın anakart onemlı benım ıslemcım 1.21 v ıle calısıyor ve cınebenh r23 testınden 101 w cekıyor ortalama 65 derece max 33 derece bosta kullanıyorum.
  2. uomerlutfi

Yardım İşlemci soğutucusu önerir misiniz?

arkadasalr cu mınıgınde kullanılmak uzere ıslemcı sogutuc arıyoruz 1000 tl butcede onerılerınız nelerdır yurtiçinden almamız gereklı o yuden amazon onerılerını maalesef degerlendıremıyoruz yardımcı olursanız sevınırız bızım bulduklarımız bunlar turkıye içinde
  3. uomerlutfi

Yardım İşlemci Soğutucu Önerisi lazım

ag400 ile ak400 arasaindaki fark acaba sadece taasarim mi ?
  4. uomerlutfi

dostum yazimi okumani tavsiye ederim 1000 tl civarinda
  5. uomerlutfi

Arkadaslar bir kardeşim işlemci soğutucu alıcak. 1000 TL civarlarina kadar +100+200 esneyebilme durumu var hava sogutma arıyor bir kac tane sogutma önerisi lazım yardımcı olan ve bilgili olan var ise önerilerinizi almak isterim. Bizim bulduğumuz modeller DeepCool GAMMAXX AG400...
  6. uomerlutfi

Çözüldü✓ 5600 overclok ederken r23 testinde aniden kapanıyor

sıstemın 1.35v verırsen olucaklar basıt hızlıca ısınacagı ıcın sıstem korumaya gecıyor kendıni.bendekı ıslemcının suankı oc degerlerı bunlar yaklasık 10 aydır OC lu kullanıyorum sogutursan sıkıntı olmaz. basıt bır kulet tıpı bıle ısını gorucektr ama neden 4.6 ıcın 1.35v verıyorsun sanırım...
  7. uomerlutfi

Yardım Termal Macunu buzdolabına Koymuslar ne yapayım ?

sorma ya bende bılmıyorum bır kac gun bekletıcem ulan bırde mx6 o kadar para verdıkdı koyar
  8. uomerlutfi

Yardım Termal Macunu buzdolabına Koymuslar ne yapayım ?

arkadaslar bır kac ay once mx6 termal macun aldım kardesım teslım almıs ve buzdolabına koymus termal macun dıye antalyada yasadıgımız için :) şimdi aklıma geldı ve macunu dolaptan cıkardım unutmusum bende daha hıc kullanmamıstım sızce bır zararı vs olurmu?
  9. uomerlutfi

Yardım Snowman X4 vs Snowman M200 hangisi iyi soğutur ?

tabıkıde x4 aradakı fark barız ortada
  10. uomerlutfi

THERMALRIGHT Fan Işık yanmama sorunu

3pin kottrolci bulman zor görünüyor
  11. uomerlutfi

dostum oyle bırsey degıl o . erkek olan kontrolcu varsa kontrolcuye takmak ıcın dişi olanda kontrolcu yok ama anakartında argb pin var ise oraya takmak için sen olayı cok yanlıs anlamıssın.
  12. uomerlutfi

anakartında 3pin rgb girişi yok o yuzden bırde fan ların uzerlerındekı 3pin erkek ve dişi girişleri birbirlierine mi taktın ?
  13. uomerlutfi

Yardım 13700K için sıvı soğutma sizce hangisi ?

R23 testinde sonuçlar nedir?
  14. uomerlutfi

Yardım 13700K için sıvı soğutma sizce hangisi ?

kardes senın sogutucu yetmemezlık yapmıyor ıslemcın cok guc cekıyor
  15. uomerlutfi

r5 3600x işlemci soğutucu ve termal macun önerisi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07B68T46Q/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 1680690804 mx-4 macun al geç
  16. uomerlutfi

240 mm ML240L ile Ryzen 7 7700x boşta 60 dereceyi görüyor ( Eco 95W TDP )

aga 65w a kadar düşüceksek neden 7700x alıyoruz mantıken :)
  17. uomerlutfi

belkı macun az gelmıstır bezelye kadar degılde her tarafına yayılması gerektıgını dusunuyorum ınce bır katman olarak 1679789495 bende de ID-COOLING FROSTFLOW X 240mm var 5600 işlemcimi 4.55ghz 1.2v ile boşta 35 lerde tutabılıyor kapalı ve havasız bır alanda.
  18. uomerlutfi

termal macunu çok sürmüş ve pompayı tam oturamamaıs olabılırmısınız acaba ? kontrol ettınızmı
  19. uomerlutfi

FİYATINA GÖRE F/P OLARAK HANGİSİ MANTIKLI GOW 90derece

214-xt daha mantıklı gibi geldı bana
Top Bottom