Arama sonuçları: *

1. X

DA-G10 sistem aldım CPU soğutma konusunda öneriniz nelerdir

stok soğutucu ona yeterli olur aslında
  2. X

sıvı metal uygulamalı mıyım?

onuda kapton bant yada thermal grizzly nin sürülen bi izolatörü vardı onlarla engelleyemez miyim
  3. X

bakırla tepikimeye giriyormuş gördüm onu ama fazla bi değişim olmuyormuş araştırdığıma göre kryonaut la arasında gidip geliyorum hala
  4. X

1.5yıl oldu daha aldığımdada ısınıyodu yazın hele pcyi açamıyorum adam akıllı kryonaut yeterince düşürürmü emin değilim
  5. X

https://www.hepsiburada.com/pullsar-icedragon-pullwark-metal-series-128w-m-k-sivi-sogutma-likit-metal-sivi-metal-pm-HBC00003BY5WH açıklamamdaki laptopa bundan alıp kullanmayı düşünüyorum işlemcim soğumuyor optimize olmayan oyunlarda 95 civarı geziyor hep hatta apexte 100 derecede frekans...
  6. X

sistemde ısıma problemi varmı ?

5600 daha iyide 4060 rezalet bir kart. 3060 la arasında nerdeyse fark yok nerdeyse be. kim dediyse saçmalamış. neyse hayırlı olsun.
  7. X

cooler master hyper 212 yada noctua nh d-15 aldığından daha iyi soğutur ama gerekli değil 55 hatta serin bile normalde biz 70 e fazla deriz oyunlarda
  8. X

ozaman normal. ben oyunlardada böyle sandım :ROFLMAO:
  9. X

ozaman cam olmadan kullansan daha iyi olur. yada kasayı masanın üstüne koy altta etrafı kapalı falansa. başka türlü soğutamazsın gibi.
  10. X

radyatördekileri içeriye şeklinde değiştirip tekrar bi denermisin 1687540413 kasadan kasaya değişir ama bağzıları böyle daha serin çalışıyor
  11. X

kasanı hava alamayacağı bir yerde çalıştırıyor olabilirsin. yada soğutucu fanlarının yönleri yanlış olabilir
  12. X

Asus rog laptop overclock

msi afterburner ile ekran kartına oc yapabilirsiniz ama max 5 fps ekler daha fazlası laptoplarda mavi ekran oluyor maalesef
  13. X

İşlemci sıcaklığı öğrenme

msi afterburner yada CPUID hwmonitor işini görür
  14. X

bilgisayara kule tipi soğutucu taktıktan sonra gelen değişik vızıltı sesi sorunu

fanı çıkarıp döndür geri tak hepsinin üfleme yönü aynı ve arkaya olsun
Top Bottom