Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

7800x3d için oc tavsiyesi

Fazla zorlarsan olacağı budur. Vayy oc yaptım soğutucum sayesinde Soğuk çalışıyor diye düşünürsün ama içten yanar pinler ısıya pek dayanamaz.
  2. xxxZAURxxx

R5 5600 Kule Tipi İle Yükte 67 Derece

Farkediyor. Sıcaklık yüzünden ekran kartında Helikopter sesli gibi dönen fanlar çok çok sakinleşiyor.
  3. xxxZAURxxx

Sen görünümü için üzülüyorsan hiç oralı olma. Çünkü soğuk hava altta, sıcak hava üstte olur. Sana gerekli olan soğuk havayı alttan alıp, sıcağı üstten hızlıca dışarı çıkarmak. Termodinamik kanunu bu, sıcaklık kendiliğinden bile üste doğru hareket eder. Sen ise bu hareketi hızlandırmak...
  4. xxxZAURxxx

Orada 3 fanı ekran kartının altına bağla ve alttan yukarı ekran kartına hava vuracak şekilde ayarlanmalı. Ekran kartı oyunlarda 10 derece daha serin çalışır.
  5. xxxZAURxxx

ekran kartı ve işlemcim çok ısınıyor

Durumu böyle izah edeyim. Gerçek şu ki Sıcak hava kendiliğinden yukarıya doğru yükseliyor. Örnek verecek olursam böyle çizdim Ya kasanın üst tarafına 3 fan montajlayacaksın yukarı sıcak havayı pompaliyacak Yada böyle kasa almalısın Alttan kasanın içine soğuk hava alsın ve üstten çok...
  6. xxxZAURxxx

Fanların aşırı pahalı olması sorunu.

Uzun zaman kullandım, banamısın demediler. Önemlisi hava üflemek kardeş :D
  7. xxxZAURxxx

İyi yapmışsın. Hem En sağlam fan helikopter gibi mübarek :D
  8. xxxZAURxxx

Arkadaşlar kasa fanları fiyatlarına bakıyomda hiç gerçek fiyatları belirtilmemiş sanki. Alan varmı ki bu fanları? En kaliteli 120 mm fan olsun 160 - 200 tl. o ney 500 - 1000 TL ye fanlar akıllarını mı kaçırmışlar ne?
  9. xxxZAURxxx

Öneri Masaüstü bilgisayarıma ne yapabilirim ekstra olarak ?

3 adet mi fan sığıyor üste? 2 tanesini yukarıdan çöle üfleyecek şekilde bağla işlemci üzerinde. Bir tanesini de eğer bağlanacak yeri varsa ekran kartın altına bağla. Direk ekran kartı fanlarının üzerine üflesin havayı.
  10. xxxZAURxxx

Öneri Masaüstü bilgisayarıma ne yapabilirim ekstra olarak ?

Kasanın üst ızgarasına fan varmı havayı çöle üfleyecek? Çünkü arka egzoz fanı pek işe yaramıyor sıcak havayı dışarı atmakta. Kasa içindeki sıcaklığın 20% dışarı üflüyor sıcaklık üst kısıma toplandığı için.
  11. xxxZAURxxx

KASALARIN SOĞUTMADAKİ ÖNEMİ...!!!

Güzel inceleme olmuş. Ben 1 adet kasa fanımı çok verimli kullanarak gpu Tam yükte sıcaklığı 69 dereceyi stabil tutabiliyom. cpu henüz 60 derece civarı görmedim yükte 1 ADET Deepcool 140MM FAN Kasanın arkadan ekrankartının demin üzerine Hava üflüyor. İşlemci fanı alttan havayı çekip yukarı...
  12. xxxZAURxxx

Yardım Kule tipi soğutucunun bakırını parlatayim dedim gümüş oldu

Bakır zaten aynı renkte kalmış. Sadece oksitlenmiş yerleri mat Sarısı olduğu için renk farkı açılıyor cilaladığn tarafla. Ve üst kaynak noktaları ayrı bir lehimle lehimlendiği için Lehimin gümüş renkte olma ihtimali büyük 1662931221 Aksine ısı yalıtımı yülselir.
  13. xxxZAURxxx

Yardım İşlemci soğutucusunsa fan hızı önemlimi?(m200,x200)

Amazon sitesi bana çok karışık geliyor aga. Aradığın ürünü bulurum ama fiyatını bulamam. Fiyatını zorla olsa bulurum ama yorumları bulamam :D
  14. xxxZAURxxx

M401 iyi ürüne benziyorda. Ucuz ürünlerin bazıları 4 pin olsa bile hız ayarlanması yapılamıyor. Kullanmadan, hız ayarlaması yapmadan önce bilinmiyor öyle bişey ki sonra adam üzülüyor ama değiştirmeye kalksan onun gibi üründe bulamazsın.
  15. xxxZAURxxx

Ne alırsan al 3 Pin işlemci soğutucu alma. 4Pin PWM özellikli fanlara bak. İşlemci sıcaklığı artınca fan hızlanır daha iyi soğutur. Masaüstünde olduğunda fan hızı düşer sessizlenir. 1662573991 Bütçe neydi?
Geri