ekran kartı ve işlemcim çok ısınıyor

nxiank

80+
Reaksiyon skoru
4
işlemci ve ekran kartım oyunlarda 85 derece altına düşmüyor ryzen 5 5600 ve radeon 5500xt 4 gb kullanıyorum. Boştaykende 60ın altına düşmüyorlar kasamın önü mesh değil bundan kaynaklı olduğu düşünüyorum modeli
Sharkoon TG6-RGB. Yeni kasa ve sıvı soğutma almayı planlıyorum. İleridede ekran kartını yükseltmeyi Radeon 6750xt almayı düşünüyorum. ona göre bir kasa önerir misiniz

işlemci ve ekran kartım oyunlarda 85 derece altına düşmüyor ryzen 5 5600 ve radeon 5500xt 4 gb kullanıyorum. Boştaykende 60ın altına düşmüyorlar kasamın önü mesh değil bundan kaynaklı olduğu düşünüyorum modeli
Sharkoon TG6-RGB. Yeni kasa ve sıvı soğutma almayı planlıyorum. İleridede ekran kartını yükseltmeyi Radeon 6750xt almayı düşünüyorum. ona göre bir kasa önerir misiniz
İşlemci için kule tipi alman şart. Havalar da ısınıyor.Ekran kartının fan ayarını yaptın mı?
Verdiğin kasanın hala satışı var mı? Fiyat ne?
Teknobiyotik te Dark ın uygun fiyatlı mesh kasaları var bakabilirsin. Dark Guardian gibi
Bir de arkadaşın biri vardı kasanın üzerinde tepiniyordu :D O da F/P ama ismi aklıma gelmedi

Durumu böyle izah edeyim.
Gerçek şu ki Sıcak hava kendiliğinden yukarıya doğru yükseliyor.
Örnek verecek olursam böyle çizdim
12.jpg

Ya kasanın üst tarafına 3 fan montajlayacaksın yukarı sıcak havayı pompaliyacak

Yada böyle kasa almalısın Alttan kasanın içine soğuk hava alsın ve üstten çok hızlı şekilde sıcak havayı dışarı atsın.

123.jpg

Kasa bu. Güç kaynağı aşağıda değil anakartın arkasında.
Aşağıda ve yukarıda komple fan olursa içerisi buz gibi olur.

Durumu böyle izah edeyim.
Gerçek şu ki Sıcak hava kendiliğinden yukarıya doğru yükseliyor.
Örnek verecek olursam böyle çizdim
Alıntıyı görüntüle

Ya kasanın üst tarafına 3 fan montajlayacaksın yukarı sıcak havayı pompaliyacak

Yada böyle kasa almalısın Alttan kasanın içine soğuk hava alsın ve üstten çok hızlı şekilde sıcak havayı dışarı atsın.

Alıntıyı görüntüle

Kasa bu. Güç kaynağı aşağıda değil anakartın arkasında.
Aşağıda ve yukarıda komple fan olursa içerisi buz gibi olur.

çok güzel ama benim bu genişlikte kasayı koyabilecek bir yerim yok bu yüzden ön tarafı mesh bir kasa arıyorum saol yardımın için

Geri