Neler Yeni

Işlemcim çok ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert fuat
Bu modeli alabilirsiniz
Evo modeli de aşağı yukarı aynı para onu da alabilirsiniz.
Şuan rgbsiz modelini kullanıyorum 7500f i oyun içi 45 dereceye kadar düşürdüğü oluyor. Çok kaliteli bir soğutucu sadece kutudan çıkan macunun akışkanlığını beğenmediğim için mastergel maker ile değiştirdim.

Şu model nasıldır peki? böyle biraz daha 1500 1000 civarı bir şey önerir misiniz?

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Yiğit

Bünyamina

80+ Platinum

NLARES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer
Öncelikle selamlar, i5 13400f bir işlemcim var ve kendisi özellikle Marvel Rivals oynarken acayip ısınıyor, 100 derece falan görüyor yani ve ben bunu 2 hafta kadar daha bu şekilde kullanmak zorundayım şuanlık para çıkmaz. Soracaksınız, termal macun yenilemedim, yenileyeceğim fakat fazla bir etkisi olmayacak yüksek ihtimal. Masaüstü kullanıyorum ve bu dereceleri 85 ten yukarı olmayacak şekilde sabitlemeyi istiyorum bunun için bir çözümünüz var mıdır? Soğutucu önerisi vesaire? Undervolt yapmayı denedim ama hiçbir yerde bu işlemci için undervolt seçeneği göremedim yanlış bişey de yapmamak için ellemedim, ayrıca turbo boost kapatma önerisi gördüm bunu da yapmadım çünkü ekran kartım 4070 ve normalde 2.5 ghz ile çalışan bir işlemciyle bu ekran kartının darboğaz yapmaması çok düşük ihtimal gibi geldi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
hocam deepcool le500 önerebilirim ben de kullanıyorum şu an baya iyi soğutması

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert fuat
Şöyle bir ürün alabilirsin. Daha uyguna işimi çözeyim dersen 700tl civarına da soğutucu alabilirsin.
Açıkçası çok ucuzada kaçmak istemiyorum, sonuçta bilgisayar bu sağlam olsun çok bütçemi aşmasın yeter. Bu önerdiğiniz model sağlam mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam deepcool le500 önerebilirim ben de kullanıyorum şu an baya iyi soğutması
Thermalright yerine tercih etmenizin nedeni neydi? Aynı fiyattalar

Açıkçası çok ucuzada kaçmak istemiyorum, sonuçta bilgisayar bu sağlam olsun çok bütçemi aşmasın yeter. Bu önerdiğiniz model sağlam mıdır?

Phantom spirit modelinden bahsediyorum

NLARES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer

Phantom spirit modelinden bahsediyorum
Yani aynı fiyattaysa sıvı soğutma daha iyi olur ama uygun fiyatlı olsun derseniz arkadaşın attığı 1300 tllik olan assasin de işini görür bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mert fuat
Yani aynı fiyattaysa sıvı soğutma daha iyi olur ama uygun fiyatlı olsun derseniz arkadaşın attığı 1300 tllik olan assasin de işini görür bence.
Sıvı soğutma pek tercihim değil, bilmiyorum internette sıvı soğutmayla ilgili çok iyi şeyler görmedim hava soğutmanın genel olarak daha iyi olduğu söyleniyor oyüzden hava soğutma olsa daha iyi benim için. Peki 1900 tl verip phantom spirit almak mı daha mantıklı yoksa 1300 TL ye bu assassin modelini mi? Ben de bir tane attım yukarıya yine assassin ama farklı bir modeli onunla farkı nedir ? Hangisi daha avantajlı?

NLARES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ömer
Sıvı soğutma pek tercihim değil, bilmiyorum internette sıvı soğutmayla ilgili çok iyi şeyler görmedim hava soğutmanın genel olarak daha iyi olduğu söyleniyor oyüzden hava soğutma olsa daha iyi benim için. Peki 1900 tl verip phantom spirit almak mı daha mantıklı yoksa 1300 TL ye bu assassin modelini mi? Ben de bir tane attım yukarıya yine assassin ama farklı bir modeli onunla farkı nedir ? Hangisi daha avantajlı?
Yani bütçe sıkıntı değilse hava soğutucu alacaksan phantom spirit daha iyi olur tabii ki daha iyi sıcaklık değerleri alırsın. Ama assasin de her türlü beklentilerini karşılar.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Selim
peki stok fanıda çıkarmam gerekiyor değil mi montajı yaparken? kusura bakmayın pek bir bilgim yok
Tabii ki o fanı çıkart daha sonra işlemci üzerinde ki macunu nazikce sil yeni macun uygulaya daha sonra yeni sogutucuyu tak internette bir dünya video var çok basit yaparsin

Top Bottom