İşlemcim çok ısınıyor

aga bilgisayarcı montaledi ve mx4 kullanıldı PC yeni 2 ay oldu
insanlık hali o da yanlış yapabilir
Çok da iyi bir soğutucu değil ama işini görür yine de. Berbat demiyorum yani.
ben problemi buldum ne olduğunu acaba montalama ile mi alakalı çözemedim oyun oyunarken işlemcim maks yüzde 30 kullanılıyor gayet normal bir şekilde sonra anidenkullanım yüzde 70-90 arası oluyor ve ısı 95 leri görüyor acaba stok soğutucu mu taksam veya başka bi soğutucu mu alsam

ben problemi buldum ne olduğunu acaba montalama ile mi alakalı çözemedim oyun oyunarken işlemcim maks yüzde 30 kullanılıyor gayet normal bir şekilde sonra anidenkullanım yüzde 70-90 arası oluyor ve ısı 95 leri görüyor acaba stok soğutucu mu taksam veya başka bi soğutucu mu alsam
Bilgisayara virüs bulaşmış olabilir mi? Boştayken bu kadar işlemci kullanımı normal değil

hocam soğutucu fazla iyi soğutmuyor olabilir mi işlemcim 7600
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkes dengesiz diyor bu işlemciyr

hocam soğutucu fazla iyi soğutmuyor olabilir mi işlemcim 7600

herkes dengesiz diyor bu işlemciyr
hangi soğutucu düzgün soğutsun veya soğutmasın boşta asla 70 üstünormal değildir bende bugün stok soğutucu kullanıcam mesela

Yani sıcak yine de. Ortam sıcak mı?

hocam ne yapıcam ben bilgisayardan pek anlamıyorum yeni aldım zaten
stok soğutucu mu seninki

virüs bulaşmasını gerektirecek herhangi bir şey yapmadım ama yine de hangi virüs programı ile bakayım sence
uzun süredir virüs programı kullanmadım genelde şüphelendiğimde işlemci kullanan uygulamalara vs bakıyorum şüpheli varsa uygulamayı silmeyi deniyorum düzelmezse format atıyorum

Geri