x şeklince sürdüm zaten kule tipi zor takılıyor onu takana kadar dağıldıtermal macunu şekil olarak değil, varsa plastik kaşıkla kendiniz boşluk olmayacak şekilde sürün. montaj hatası da olabilir
masaüstü mü yoksa laptop muhocam bende de aynı sorun var çok ısınıyor işlemcim boşta 60 derece oyunda 75
taşmasındax şeklince sürdüm zaten kule tipi zor takılıyor onu takana kadar dağıldı![]()
dediğim gibi; montaj hatası da olabiliryok taşmadı da halen sıcaklar yüksek kafayı yicem ama işlemci kullanımı normale döndü ekran kartı rx 580 acaba işlemciye yük biniyor ondan mı ısınıyor yani normal mi değil mi çözemedim
daha kötgü oldu şimdi de boşta yhüzde 60 kullanılıyor işlemcibir şeyi yanlış yapıyorum ama çözemeidm
az önce kullanım normal dedim ya yine anormale döndü bi anda kullanımı fırladı ısısı fırladı acaba stok fan mı taksam yani mekan aynı oyun aynı ama kullanım 30 dan 70 e fırladı ısı da aniden 95 i gördüdediğim gibi; montaj hatası da olabilir
soğutucu da sorun yoksa montajaz önce kullanım normal dedim ya yine anormale döndü bi anda kullanımı fırladı ısısı fırladı acaba stok fan mı taksam yani mekan aynı oyun aynı ama kullanım 30 dan 70 e fırladı ısı da aniden 95 i gördü Alıntıyı görüntüle
Soğutucu modeli ne? Fan ayarları yapılı mı?
masaüstügaliba çözdüm ya poe2 gibi bir oyunda bu ısı normal gibi ve şöyle bir durum var önceki ss de yüzde 70 kullanılıyor gözüküyordu oyunda şimdi ise 26-35 arası sabit oldu bence iyi bir değer Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
x şeklince sürdüm zaten kule tipi zor takılıyor onu takana kadar dağıldı
masaüstü mü yoksa laptop mu