İşlemcim çok ısınıyor

stok soğutucu mu seninki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uzun süredir virüs programı kullanmadım genelde şüphelendiğimde işlemci kullanan uygulamalara vs bakıyorum şüpheli varsa uygulamayı silmeyi deniyorum düzelmezse format atıyorum
gametech hd 03 benim soğutucu bugün galiba format atıcam gibi duruyor stok soğutucuyu bulup onu takıcam bakayım ne olucak sonuç duruma göre format
hocam ne yapıcam ben bilgisayardan pek anlamıyorum yeni aldım zaten
soğutucun hangisi

stok soğutucu mu seninki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uzun süredir virüs programı kullanmadım genelde şüphelendiğimde işlemci kullanan uygulamalara vs bakıyorum şüpheli varsa uygulamayı silmeyi deniyorum düzelmezse format atıyorum
kule tipi bitfenixin bir modeli ama yanlış takılmamıştır heralde ya şuan çok endişe yaptım

gametech hd 03 benim soğutucu bugün galiba format atıcam gibi duruyor stok soğutucuyu bulup onu takıcam bakayım ne olucak sonuç duruma göre format

soğutucun hangisi
İlettiğim görselde iş için kullandığım bilgisayarın işlemci kullanımı chrome da 10 civarında sekme vs diğer programlar açık anlık kullanım 20 lerde geziniyor. Boşta senin o kadar fazla olması tuhafıma gitti

Ekler

• 1756984224160.webp
    1756984224160.webp
    48.5 KB · Hit: 10
sıvı soğutucu alsam geçer mi ısısı
Benim 12400f boşta 50 60 derecelerdeydi oyunlarda 85 90 dereceleri görüyordum. Kule tipi soğutucu aldım deepcool ak400 boşta 30 derecelerde işlemci tabanlı oyunlarda maks 65 derece gördüm. Kule tipi soğutucunun kendi termal macunu ile kullandım ekstra macun almamıştım. Sizde de kule tipi var ama performansı mı düşük anlamadım kullanan arkadaşlar vardır belki sizin modeli

bende ki problem başka ya soğutucu değiştirdim ama cpu kullanımı böyle oluyor normalde bu oyunda en fazla yüzde 30 oluyordu ve bu kullanım yüksek oldukça benim de ısım artıyor ne yapıcam ya
1757002455851.webp

Ya Montaj da sıkıntı vardır. Yada soğutucu da.Bunlarda kesin olarak sorun yok diyorsan bios güncellemesi yap.
iki soğutucuda da aynı sıkıntıyı yaşadım bende ki problem aniden işlemci kullanımı durduk yere maksimuma çıkması

iki soğutucuda da aynı sıkıntıyı yaşadım bende ki problem aniden işlemci kullanımı durduk yere maksimuma çıkması
Güç ayarlarından dengeli moda alirsan sıcaklık düşer. Ama bu çözüm değil bir yerde yanlış yapıyorsun

Geri