Arama sonuçları: *

1. y.emre.

Çözüldü✓ Acer nitro 5 yetkili servisi ve garanti bozulma durumu

Nereden gönderdiniz acaba şehir olarak. kutu içerisine koyarak mı gönderdiniz. Süreç nasil işliyor nereden takip ediyorsunuz yapılmasını istediniz işlemleri nasıl bildiriyorsunuz. Kusura bakmayın biraz fazla sorum var tecrübesiz olduğum için bilgilenmek istiyorum.
  2. y.emre.

Ne zaman yaptırdınız acaba kaç gün içinde size geri gönderdiler
  3. y.emre.

Üniversite için almıştım ilk bilgisayarım şu anlık pek sorun yaşamadım inşallah yaşamam da hocam 😁 1724852009 Çok teşekkür ederim hocam takıldım bir konu olursa dm üzerinden ulaşa bilirmiyim
  4. y.emre.

Forum da yetkili servise sorun demeleri sonrasında şimdi aradım zarar vermediniz sürece yapa bilirsiniz dediler. Ram ve SSD taka bilirim ama macun değişimi ve temizleme yapabileceğimi düşünemiyorum. 1724851718 Gerçekten çok teşekkür ederim peki sitatik elektirik için bileklik falan yok zararı...
  5. y.emre.

Kendiniz yaparken nelere dikkat ettiniz hocam bir kaç video izledim bazıları bataryayı çıkartmış bazıları çıkartmamiş sitatik elektirik falan diyorlar. Nasıl yaptınız hakkında bilgi verirmisiniz
  6. y.emre.

Selam dostlar Acer nitro 5 An515 45 olan bilgisayarıma ram ve SSD yükseltmesi yapacağım. Kendim yaptığım zaman garantisi bozulur mu acaba. Yetkili servisi nasıl acaba kendim yükseltme yerine garantiye mi göndermeliyim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkür ederim
Top Bottom