Neler Yeni

Çözüldü✓ Acer nitro 5 yetkili servisi ve garanti bozulma durumu

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Emre Acar
Selam dostlar Acer nitro 5 An515 45 olan bilgisayarıma ram ve SSD yükseltmesi yapacağım. Kendim yaptığım zaman garantisi bozulur mu acaba. Yetkili servisi nasıl acaba kendim yükseltme yerine garantiye mi göndermeliyim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf duymayan
bir şey olmaz ben yaptım sadece ekran kartı ve anakarta dikkat et diyorlar

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
ozan başaran
acer laptoplarda yükseltme yapınca garanti bozulmuyor ama siz yine de teknik desteğe sorsanız daha iyi olur

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Emre Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temizlik ram ve SSD takviyesi yaptım kendim
Kendiniz yaparken nelere dikkat ettiniz hocam bir kaç video izledim bazıları bataryayı çıkartmış bazıları çıkartmamiş sitatik elektirik falan diyorlar. Nasıl yaptınız hakkında bilgi verirmisiniz

YazılımKafa

80+ Silver
Selam dostlar Acer nitro 5 An515 45 olan bilgisayarıma ram ve SSD yükseltmesi yapacağım. Kendim yaptığım zaman garantisi bozulur mu acaba. Yetkili servisi nasıl acaba kendim yükseltme yerine garantiye mi göndermeliyim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkür ederim
Firmayı ara sor genelde bozulmaz. Önce bilgisayar açıkken güç tuşuna 5 sn basılı tutup kapat. Sonra arka kapağı aç. Sonra batarya kablosunu çıkar. Ardından ssd ve ram leri tak. Batarya kablosunu yerine takıp. Kapatabilirsin. Totalde 5 10 dk lık iş

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Metehan Akyalı
Acer laptop almıştım (Benimde Nitro serisiydi). Yükseltme için arayıp ulaştığımda; yetkili servis dışında açılan ürünler garanti dışında kalır demişlerdi. O yüzden yükseltme yapmamıştım. Daha sonrasında laptopta bozuldu iade falan ettim, iyi ki açmamışım kapağı dedim.

Sonrasında Asus laptop aldım, markaya güvendiğimden kendim SSD yükseltmesi yaptım. 2,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Emre Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acer laptop almıştım (Benimde Nitro serisiydi). Yükseltme için arayıp ulaştığımda; yetkili servis dışında açılan ürünler garanti dışında kalır demişlerdi. O yüzden yükseltme yapmamıştım. Daha sonrasında laptopta bozuldu iade falan ettim, iyi ki açmamışım kapağı dedim.

Sonrasında Asus laptop aldım, markaya güvendiğimden kendim SSD yükseltmesi yaptım. 2,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
Forum da yetkili servise sorun demeleri sonrasında şimdi aradım zarar vermediniz sürece yapa bilirsiniz dediler. Ram ve SSD taka bilirim ama macun değişimi ve temizleme yapabileceğimi düşünemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firmayı ara sor genelde bozulmaz. Önce bilgisayar açıkken güç tuşuna 5 sn basılı tutup kapat. Sonra arka kapağı aç. Sonra batarya kablosunu çıkar. Ardından ssd ve ram leri tak. Batarya kablosunu yerine takıp. Kapatabilirsin. Totalde 5 10 dk lık iş
Gerçekten çok teşekkür ederim peki sitatik elektirik için bileklik falan yok zararı olur mu

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Metehan Akyalı
Forum da yetkili servise sorun demeleri sonrasında şimdi aradım zarar vermediniz sürece yapa bilirsiniz dediler. Ram ve SSD taka bilirim ama macun değişimi ve temizleme yapabileceğimi düşünemiyorum.

Gerçekten çok teşekkür ederim peki sitatik elektirik için bileklik falan yok zararı olur mu
O zaman harika hocam. Umarım sorun yaşamazsınız, bana çok çektirdi Acer. 😁

YazılımKafa

80+ Silver

Dediklerimi dikkatli yap sorun yaşamazsın. Ben 7 8 kere içini açtım. Macun işide gayet kolay. Gerekli vidaları çıkarınca komple soğutucu blok çıkıyor. Eskisini mendil, kulak çubuğu vs ne bulursan onunla temizliyorsun. Yenisini yaklaşık bezelye tanesi kadar sıkıyorsun. Tekrar vidaları takıp kapatıyorsun

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Emre Acar
O zaman harika hocam. Umarım sorun yaşamazsınız, bana çok çektirdi Acer. 😁
Üniversite için almıştım ilk bilgisayarım şu anlık pek sorun yaşamadım inşallah yaşamam da hocam 😁

Dediklerimi dikkatli yap sorun yaşamazsın. Ben 7 8 kere içini açtım. Macun işide gayet kolay. Gerekli vidaları çıkarınca komple soğutucu blok çıkıyor. Eskisini mendil, kulak çubuğu vs ne bulursan onunla temizliyorsun. Yenisini yaklaşık bezelye tanesi kadar sıkıyorsun. Tekrar vidaları takıp kapatıyorsun
Çok teşekkür ederim hocam takıldım bir konu olursa dm üzerinden ulaşa bilirmiyim

YazılımKafa

80+ Silver
Üniversite için almıştım ilk bilgisayarım şu anlık pek sorun yaşamadım inşallah yaşamam da hocam 😁

Çok teşekkür ederim hocam takıldım bir konu olursa dm üzerinden ulaşa bilirmiyim
Olur tabii ki. Rica ederim

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Mustafa tsn
Ben ram yükseltmesi yaptırdım garanti bozuluyor dediler ama onlara gönderseniz aldığınız ürünü ücretsiz takıyorlar garantiyi bozmadan hemde bakım yapıyorlar bence servise gönderin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,524
Üyeler
163,177
Son üye
666cg
Top Bottom