Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Termal macun önerisi

hocam thermalgrizzly hydronaut kullandım 2 kere kullanabildim oda ilki pek beceremedim ve biraz cahillikten 3 ayda bir değiştirmek aklımda kalmıştı ki 3 yıl gidermiş gayet güzel şuan işlemcinin her yerine temas ediyor ama tahminimce biraz ince boşta 45 - 60 arası geziyor
  2. zPastwL

Fazla kullanımlı performanslı termal macun

en sağlıklısı nedir hocam benim aklımda öyle kalmış araştırmada yapmadım
  3. zPastwL

Fazla kullanımlı performanslı termal macun

Selamlar ilk kez termal macun aldığımda thermalgrizzly hydronaut almıştım 2 kullanımda bitti 3-4 ay süreyle yenilemek sağlıklı diye duymuştum işlemci fazla güçlü değil fakat ısınmaması için böyle yapıyorum şuan Arctic MX-4 bakıyorum önerileriniz nelerdir bütçe 250 300₺
  4. zPastwL

R5 5500e bu kule tipi gidermi?

hocam bendede 5500 var fakat stok fan gayet yeterli gereksiz masraf yapmanıza gerek yok şahsen microsoft flight simulator gibi ağır oyunlarda oynadım ısınıyor ama gerekli değil
  5. zPastwL

işlemci oc yaptım geri alamıyorum

yaptım biostan çıktıktan sonra 90 derece görüyodu hatta tarayıcı açınca 100 dereceyi geçti ve kapandı sıfırladım düzeldi şuan teşekkürler hocam
  6. zPastwL

nasıl yaparım
  7. zPastwL

beyler selam biostan oc ayarını açtım bilgisyar çok ısındı boşta 60 derece gören işlemcim 75 dereceleri görüyo şuan boşta 25w 70 derecelerde oc kaldırmama rağmen hala fazla w harcıyor ve derece çok nasıl yapabilirim
  8. zPastwL

Çözüldü✓ Termal macun önerisi

anladım teşekkürler tekrardan
  9. zPastwL

1 kullanımlıkmı yoksa 2-3 kere kullanabilirmiyim ve bilmediğimden soruyorum bunlarda tarihi geçme olayı vs varmı
  10. zPastwL

en ucuzu olan hydronaut alıcam teşekkürler öneriler için bütçeyi elimden geldiği kadar ucuz kullanmak istiyorum zaten yeni bi konu açtım ordada işlemcim 5500 19mb 5600e mi geçsem yoksa eski mousemimi yenilesem diye sormuştum ona harcayacam teşekkür ederim @fury_ önerin için
  11. zPastwL

hydronaut kıvam yumuşak krynoaut silikon bazlı (yumuşak ) yazıyor pek bu konuda bilgim olmadığı için soruyorum ne anlama geliyor bu
  12. zPastwL

Selam bilgisayarım yaklaşık 6 ay önce aldım ve termal macun hiç değişmedi Amd Ryzen 5 5600 almak istiyorum hangi termal macunu önerirsiniz en kalitelisi en iyi performans vereni istiyorum çok pahalı olmasın maksimum maksimum 300tl
Top Bottom