Arama sonuçları: *

• Users: AK47
  • In Eğlence
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AK47

Sade sodalardan hangisi?

Kınık içmeyenler beypazarı yazıyor heralde, kınık efsanedir arkadaşlar tavsiye ederim. Eski kınıklar neydi öyle be.
  2. AK47

Eba da sesimizi bozmak

Oğlum düzgünce girin dersinize ne gerek var böyle şeylere 😄
  3. AK47

Underrated şarkı önerisi

Sözler çok anlamlı ve kesinlikle underrated
  4. AK47

Memleketinizi 2 kelime ile tanıtın

Boztepe & Uzungöl ❤
  5. AK47

Tuttu tutmadı oynuyoruz

Kapı çalıyor bir sn
  6. AK47

Tuttu tutmadı oynuyoruz

Tuttu. Alttaki fetöcü
  7. AK47

Herkes Kendini Değerlendiriyor

Öncelikle tavsiye için o kadar yazı yazmışsın teşekkür ederim fakat dikkate almayacağım. Nerede takılacağıma ben karar veririm. Konu dışı bölümünde açılan bu tarz konuları ben saçma buluyorum. Buna 10 maddede X kişisi konuları da dahil. Bunlar benim görüşlerim, eleştiriye açık olmalısınız. Konu...
  8. AK47

Herkes Kendini Değerlendiriyor

Forum amacının dışına çıkıyor.. Loading 63%...
  9. AK47

Nickinizi Nasıl Keşfettiniz ?

Sadece tutku
  10. AK47

Forum üyeleri buluşma?

Aslında ben her faaliyette en yetkili kişinin olaya dahil olması taraftarı değilim. Yani söylemek istediğim Abdullah'ın işi olabilir yoğunluğu olabilir vs. Üyelerin kendi arasında böyle bir şey yapması güzel olur. Yaş ortalaması küçük olabilir ama forumda illaki büyük yaşta insanlar da vardır...
  11. AK47

"Fanboy" - Yeni Bölüm (küfürlü)

20 yaşındayım son başbakanı gördüm, darbe girişimi gördüm, çeşitli felaketler gördüm, deprem gördüm, salgın gördüm, ekonomik krizi gördüm doların 8 TL olduğunu da gördüm ama hayatımda bu kadar ***** bir insanı da gördüm ya ölsem de gam yemem heralde. 1080 i besliyomuş He vay be Allah analı...
  12. AK47

Para verip bakkaldan ekmek bile aldırmam afedersiniz, gider tost ekmeği falan getirip savunur bide uğraşamam.
  13. AK47

Yorumlara biraz baktım da sjdjakdksjdhhs soruyu değiştirerek sorayım. İzlemeden sövsem haksız sayılır mıyım?
  14. AK47

Mobil verideyim arkadaşlar izlemeye değer bir şey mi ona göre izleyeceğim de?
  15. AK47

Sayı sayma oyunu - Hedef 1k

Çorbada tuzumuz olsun. 10
Top Bottom