Neler Yeni

Forum üyeleri buluşma?

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Hocam aslında biraz ciddi olarak attım bunu. Forumun yaş ortalaması düşük. Bu videodaki gibi bir duruma düşeriz. Bunu ancak @Abdullah Hacıgül ayarlar da youtube'dan davet ederse elle tutulur sayıda kişi gelir. Başka türlü çok zor.
Yöneticilerde gelsin hocam organizasyonu ayarlarım yönetici ayarlamadı diye gelmeyen olursa gelmesin zaten

Junaiun

80+ Bronze
Selamlar
pandemi süreci bittiğinde istanbulda İkamet eden foruma üye olan arkadaşlarla buluşma günü ayarlamayı planlıyorum görüşleriniz nedir?

Ve aleykum esselam.
Kimse kendini sıkıntıya sokmadan, aileyi de kırmadan gelebiliyorsa ve eğer istiyorsa gelsin.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Hocam aslında biraz ciddi olarak attım bunu. Forumun yaş ortalaması düşük. Bu videodaki gibi bir duruma düşeriz. Bunu ancak @Abdullah Hacıgül ayarlar da youtube'dan davet ederse elle tutulur sayıda kişi gelir. Başka türlü çok zor.
Aslında ben her faaliyette en yetkili kişinin olaya dahil olması taraftarı değilim. Yani söylemek istediğim Abdullah'ın işi olabilir yoğunluğu olabilir vs. Üyelerin kendi arasında böyle bir şey yapması güzel olur. Yaş ortalaması küçük olabilir ama forumda illaki büyük yaşta insanlar da vardır. Maksat yeni insanlarla tanışıp sohbet etmek 5 kişi bile buluşsa o ortamda muhabbet döner bence. Ben müsait olursam gelirim diyorum o halde.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Hazırda bekliyorum. 😁
Yeni dönem yönetici ilan edilmen lazım forumda :):)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında ben her faaliyette en yetkili kişinin olaya dahil olması taraftarı değilim. Yani söylemek istediğim Abdullah'ın işi olabilir yoğunluğu olabilir vs. Üyelerin kendi arasında böyle bir şey yapması güzel olur. Yaş ortalaması küçük olabilir ama forumda illaki büyük yaşta insanlar da vardır. Maksat yeni insanlarla tanışıp sohbet etmek 5 kişi bile buluşsa o ortamda muhabbet döner bence. Ben müsait olursam gelirim diyorum o halde.
Katılıyorum dostum çok iyi özetledin

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Haklısınız. Güzel bir mantık.

MrMurat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Murat Çeler
Hocam büyüktür dediğim herkes maks 16 çıktı bende virüsten dolayı paranoyak oldum karantinadan beri evden toplam market için 3 kere çıktım
Vallahi bu yaşımda onlardan çok şey öğreniyorum araştırıp cevap yazıyorlar kendilerini geliştiriyorlar takdir etmek lazım

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Vallahi bu yaşımda onlardan çok şey öğreniyorum araştırıp cevap yazıyorlar kendilerini geliştiriyorlar takdir etmek lazım
Aynen öyle. İnşallah hep kendilerini geliştirirler. Sizi tekrar kutluyorum forumun küçük ama yüreği büyük çocukları 👏👏👏

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Corona Partisi hazırlıkları başlamış,
Neyse ki Eskişehir'deyim. Size kolay gelsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,162
Üyeler
166,165
Son üye
KaoS+
Top Bottom