Arama sonuçları: *

1. ByEfe04

Foruma hangi nedenle geldiniz?

Sistem almaya karar verdim ve ''bilgisayar parçaları'' hakkında işte ne işe yarar nasıl takılır falan filan hiç bir bilgim yoktu 3 4 ay burada takılıp donanımlar hakkında herşeyi öğrendim ve sistemimi aldım. Şimdi de benim gibi bir bilgisi olmayıp forumlardan yardım almaya çalışan...
  2. ByEfe04

Eski bir klavyeyi RGB yeni klavye yapmak! ??

Arkadaşlar bugün hiç beklemediğim birşeyle karşılaştım, Letgo da dolanıyordum ve klavyelere bakıyordum, tam altta gözüme bir şey takıldı, bir arkadaş eski bir klavyeyi renkli kalemlerle boyayarak rgb tuşlar yapmış ve klavyeye LOGİTECH yazmış, ve bu eski klavye olmuş size LOGİTECH G213 ! Buyrun...
  3. ByEfe04

Bilgisayarınız konuşabilseydi size söyleyeceği ilk cümle

Bardağı PC olarak düşün. :LOL:
  4. ByEfe04

Ben çok güldüm sizde gülün :)

Dostum bu haqquş u neden sürekli linçliyorlar anlamıyorum. Yaptığı önerdiği bazı sistemler güzel olmayabilir fakat adamın zaten işi montaj yapmak, videolarının çoğunda birilerinin sistemlerini montajlıyor. Adam sistem aldırmıyor ki sistemi alıp adama montajını yaptırıyorlar ve adamda güzelce...
  5. ByEfe04

Ben çok güldüm sizde gülün :)

Valla neye güldüğünü çözemedim. Adamın PC bileşenleri hakkında pek bilgisi olmayabilir fakat emin ol windows hakkında olan bilgisi senden çok daha üstündür. :D
  6. ByEfe04

Kim bu "Çınar Yaşar"?

Afiyet olsun kral. :D
  7. ByEfe04

Kim bu "Çınar Yaşar"?

Evdeyim reis canlı dersler okul felan uğraşıyoruz sen napiyon nasılsın. :D 1602663564 Kullanıyorsun ve sorun da yaşamıyorsun. :D
  8. ByEfe04

Kim bu "Çınar Yaşar"?

Ya valla hiç uğraşamam daha isteyen istediğini desin fakat bu doğruyu değiştirmez. Bizzat kullandığım şey...
  9. ByEfe04

Kim bu "Çınar Yaşar"?

1080Ti saf güç olarak çok daha iyi bu arada. :D
  10. ByEfe04

Kim bu "Çınar Yaşar"?

Ya bırak atsın psu sorunsuz kimse sorunlu veya alınmaz diyemez şuan. :D
  11. ByEfe04

Kim bu "Çınar Yaşar"?

Bilmiyorum valla dostum forum VS ben savaş çıkmıştı bi ara. :(
  12. ByEfe04

Kim bu "Çınar Yaşar"?

Game Garajın sistemlerindeki ''game garaj psu'' adlı aigo firmasının ürettiği PSU.
  13. ByEfe04

Kim bu "Çınar Yaşar"?

Arkadaşlar amacım yeniden savaş açmak değil fakat bendeki PSU hala sıkıntısız sorunsuz miss gibi çalışıyor ve ben hala sorun yaşayan görmedim. :D
  14. ByEfe04

Tuttu tutmadı oynuyoruz

Vaay güzel tutturduk la. :D
  15. ByEfe04

Tuttu tutmadı oynuyoruz

Tutmadı alttaki şuan canlı derste alttan forumda dolaşıyor. :D
  16. ByEfe04

"Fanboy" - Yeni Bölüm (küfürlü)

9100F nasıl kötü arkadaşlar?? 9100F 3.6 GHZ, Ryzen Threadripper 3990x 2.9 GHZ !!! Kendinize gelin ameriganın oyunlarına kanmayın, şAfAk abim doru söylüyor!!
  17. ByEfe04

Nvidia AMD virisü kapmış!

Aynen öyle. Ben bizzat 1660 kullanıyorum herhangi bir kayıp göremedim aynı gibi.
  18. ByEfe04

Nvidia AMD virisü kapmış!

Bende sorun yok :D?
  19. ByEfe04

Kargocuya bir şey mi oldu?

La napcan adamı :D MH ni arayıp sor neden bu kadar sürdü diye.
  20. ByEfe04

Forumda Duyar Kasanların Başına Çökmeye Geldim!

Tamam.
Top Bottom