songokutr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,270
Yalan haber. Genç yaşında amd fabrikasında işe başlasaydı büyük haber olurdu. Hiç bir yerde haberini görmedik.Bu çocuk amd fabrikasında çalışıyo
Yalan haber. Genç yaşında amd fabrikasında işe başlasaydı büyük haber olurdu. Hiç bir yerde haberini görmedik.Bu çocuk amd fabrikasında çalışıyo
Çınar Yaşarı yeni gelip nasıl tanıdın? Mantık olarak böyle bir şey olmaması lazım.Herkesin ağzında tek bir kelime dolaşıyor "Oc YapMaYıN EgRan KaRtInIz YaNaR" peki bu sözü söyleyen kim ?
Tabikide herkesin bildiği yüce komando Çınar Yaşar
Kendisine AMD Tarafından iş teklifi bile gelmiştir ama bizim komandomuz ülkemi satmam diyerek bu iş teklifini redetmiştir "Adam ya adam geldi adam"
Peki kendisi nasıl komando olmayı başardı?
Alıntıyı görüntüle
Kendisi biosdan OC yapabilen tek insan olduğu için bu meslek sırrını hiç bir babayiğite anlatmadı ve tek kendisi yapabiliyor fakat şöyle bir idaası var
Çok OC yaparsanız ekran kartınız yanar ve amd kartları sonuna kadar öneriyor
Ve bunun yüzünden sürekli ban yiyor peki en son neden ban yedi ?
:
Alıntıyı görüntüle
Bu lafı yüzünden yeniden ban yedi fakat bizim komandomuz bunu haketmiyordu "F"
KONUYU MİZAH AMAÇLI AÇTIM EĞLENCE KATEGORİSİ VAR BOŞ KONU FİLAN YAZCAKLAR BLOK EDEBİLİR BU TARZ KONULAR YASAKSA SİLERİM AÇMAM.
Sayende Çınar Yaşar'ı herkes tanıdı...Herkesin ağzında tek bir kelime dolaşıyor "Oc YapMaYıN EgRan KaRtInIz YaNaR" peki bu sözü söyleyen kim ?
Tabikide herkesin bildiği yüce komando Çınar Yaşar
Kendisine AMD Tarafından iş teklifi bile gelmiştir ama bizim komandomuz ülkemi satmam diyerek bu iş teklifini redetmiştir "Adam ya adam geldi adam"
Peki kendisi nasıl komando olmayı başardı?
Alıntıyı görüntüle
Kendisi biosdan OC yapabilen tek insan olduğu için bu meslek sırrını hiç bir babayiğite anlatmadı ve tek kendisi yapabiliyor fakat şöyle bir idaası var
Çok OC yaparsanız ekran kartınız yanar ve amd kartları sonuna kadar öneriyor
Ve bunun yüzünden sürekli ban yiyor peki en son neden ban yedi ?
:
Alıntıyı görüntüle
Bu lafı yüzünden yeniden ban yedi fakat bizim komandomuz bunu haketmiyordu "F"
KONUYU MİZAH AMAÇLI AÇTIM EĞLENCE KATEGORİSİ VAR BOŞ KONU FİLAN YAZCAKLAR BLOK EDEBİLİR BU TARZ KONULAR YASAKSA SİLERİM AÇMAM.
ironimiYalan haber. Genç yaşında amd fabrikasında işe başlasaydı büyük haber olurdu. Hiç bir yerde haberini görmedik.
Yapmaya çalıştı ama yapamadıironimi
abi senin türkçenle daha komik oluyobu cimar zaten beni fena güldürüyor
Abi bu arada senin sistemi çaldım artık kanal kapak fotoğrafım helal etbu cimar zaten beni fena güldürüyor
harbiAga burada merhum İntel Pentium vardı noldu ona?
Arkadaşlar amacım yeniden savaş açmak değil fakat bendeki PSU hala sıkıntısız sorunsuz miss gibi çalışıyor ve ben hala sorun yaşayan görmedim.Forum içerisinde X marka ile ilgili günlerce süren PSU kavgasından sonra gördüğüm en gereksiz 2. olay.
Lastik gibi, uzadıkça uzuyor.
Hangi psuArkadaşlar amacım yeniden savaş açmak değil fakat bendeki PSU hala sıkıntısız sorunsuz miss gibi çalışıyor ve ben hala sorun yaşayan görmedim.![]()
Game Garajın sistemlerindeki ''game garaj psu'' adlı aigo firmasının ürettiği PSU.Hangi psu
Reaksiyon bile atmamış... Rambo hoşlanmadığı şeylere atmaz sadece. @Rambo_87abi senin türkçenle daha komik oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abi bu arada senin sistemi çaldım artık kanal kapak fotoğrafım helal ethttps://www.youtube.com/channel/UC39-ngln-rTFsMysf37mUMQ/videos?view_as=subscriber