Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Çok Eski Bir Forum Geleneği Hadi Masaüstünüzü Görelim...

Resident Evil 4 Ashley Graham'dır kendisi bu arada wallpaper 4K'dır kaliteli güzeldir tam masaüstüne koymalık.
  2. Dontaçhi

Elektronik sigara önerisi

İntenet üzerinden sıfır olarak almak isterse 1.8K civarında şuanda Nord5
  3. Dontaçhi

Elektronik sigara önerisi

Şimdiden arkadaşa içme diye mesaj atacak olursa atmasın mesaj kasma yeri değil burası beyler. Genelde tatları birebir aynı olmadığından falan önce Vozol Saltica gibi Disposable Pod cihazlarla başlamanı ben tavsiye ederim ancak gene de direkt bir pod cihazla başlamak istiyorsanız bütçenizi az...
  4. Dontaçhi

Çok canım sıkılıyor ne yapabilirim ?

Dediğin aktiviteleri yapan birini tanıyorum. ENTEL FERİDUN
  5. Dontaçhi

Spotify Ai̇le 2ki̇şi̇ Lazim

Ünilerin açılma ihimali 0 gibi. Pek imkanı yok açılmasının yurtlar hala dolu kimseyi de apar topar çıkaramazlar..
  6. Dontaçhi

Herkes kendi setupunu atsin oylayalım

Evde değilim fotoğraf atamıyorum ancak diğer kullanıcılar gibi yazayım bende ; Anakart : Asrock B450M-HDV İşlemci : Ryzen 5 2600 Stock Fan Ram : XPG Gammix D30 8+8 16gb 3200 mhz Ekran kartı : Asus Dual Evo RTX 2060 OC Güç kaynağı : HighPower 700W SSD : Netac N535s 120gb HDD : Toshiba 1TB...
  7. Dontaçhi

Tuzla Aquapark damsız alınmamaktadır kuralı

Aquapark bile diyor 2 sap gelmeyin avrat alın yanınıza.. 2 Tane de kız bulun gidin işte
  8. Dontaçhi

Son harfi ile yeni bir oyun yaz

Serious Sam
  9. Dontaçhi

DA Forum En Kaliteli Sade Sodayı Belirliyor!

Beypazarı adamdır
  10. Dontaçhi

Kendi Avatarınızı yapma

LAN ŞAKASINA Bİ SAKAL KOYAYIM DEDİM PATRONA BENZEDİ BU?? :kekw:
  11. Dontaçhi

LEVEL Dergisi Kasım Sayısı

Belki de doğallığı seven ve kendisine hiç bakmayan bir baaayan
  12. Dontaçhi

LEVEL Dergisi Kasım Sayısı

Max Payne posteri gerçekten güzelmiş.
  13. Dontaçhi

Nefret ettiğiniz 3 yemek

Adam ağzının tadını biliyor usdaa..
  14. Dontaçhi

Herkes Masaüstü Arka Planını Atsın

sağdaki sahne ışığını kaldırdım photoshop ile bunu kullanıyorum bu aralar
  15. Dontaçhi

Uzun Yol İçin Tavsiyeler Lazım

Yemek ve içecek alabilirsin yanına. Film yükleyebilirsin. Veya devam ettiğin izlediğin dizilerin bölümlerini indirip yolda izleyebilirsin. Kitap alıp kitap okuyabilirsin. Eğer elinde fiziksel bi kitap yoksa pdf olarak indirip telefondan okuyabilirsin.
  16. Dontaçhi

̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

Bella Poarch mı 😋 😋 🤭
  17. Dontaçhi

amerikada yaşıyan bir insan

Amerika'da her eyalette Asgari ücret farklıdır. Ek bir bilgi daha vereyim ; Amerika'da "neredeyse" kimse asgari ücret almıyor. Asgari ücret alman için yerleri silmeyi bile bilmemen gerek.
  18. Dontaçhi

Yazın giymelik ceket önerisi

Hocam bu sıcakta bu kıyamette ceket giyebiliyorsan helal olsun valla. Yukarıda arkadaşın attığı linkteki ceketi alabilirsiniz. Güzelmiş https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek/Jean-Ceket/4917660/1474310
  19. Dontaçhi

Sizce "gelmiş geçmiş" en iyi Futbolcu kimdir ?

Dostum o zaman falcao da şuanda stslde bir dünya markası. sonuçta devlere gol atmış birisi. Mesut özil de öyle adam dünya kupası almıl stslnin en başarılı futbolcusu.
Geri