Çok Eski Bir Forum Geleneği Hadi Masaüstünüzü Görelim...

Era.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
244
Daha henüz facebook çıkmamışken hepimiz internette kafamıza uygun güzel bir forum bulur orada takılırdık. Oranın off topic bölümlerini şimdinin sosyal medyası gibi aktifleşmek için kullanırdık. O zamanlarda masa üstü ekran görüntüsü paylaşırdık. Kim daha pasaklı onu da görmüş olurduk :D Benle başlayalım bakalım. Ben ağır bir LOTR hayranı olduğum için süreli LOTR evreni ile ilgili resimler kullanıyorum.
1714339727882.png

Daha henüz facebook çıkmamışken hepimiz internette kafamıza uygun güzel bir forum bulur orada takılırdık. Oranın off topic bölümlerini şimdinin sosyal medyası gibi aktifleşmek için kullanırdık. O zamanlarda masa üstü ekran görüntüsü paylaşırdık. Kim daha pasaklı onu da görmüş olurduk :D Benle başlayalım bakalım. Ben ağır bir LOTR hayranı olduğum için süreli LOTR evreni ile ilgili resimler kullanıyorum. Alıntıyı görüntüle
Çok sevdiğim bir kişiye hediye almak için ve ona güzel zaman geçirmek için ps mi satmıştım. Ve sonra anladım ki o çok sevdiğim çok değer verdiğim kişi beni 1 tutam bile sevmemiş gözleride kendiside bana yalan söylemiş. Ve o kişi yüzünden aylardır mentalim yerlerde sürünüyor diyebilirim.

Daha henüz facebook çıkmamışken hepimiz internette kafamıza uygun güzel bir forum bulur orada takılırdık. Oranın off topic bölümlerini şimdinin sosyal medyası gibi aktifleşmek için kullanırdık. O zamanlarda masa üstü ekran görüntüsü paylaşırdık. Kim daha pasaklı onu da görmüş olurduk :D Benle başlayalım bakalım. Ben ağır bir LOTR hayranı olduğum için süreli LOTR evreni ile ilgili resimler kullanıyorum. Alıntıyı görüntüle
Ekran görüntüsü 2024-04-29 005116.png

Son düzenleme:
Benim sıradan :D

Ekran görüntüsü 2024-04-29 005959.png

Pc kapalı galeride direkt setup var onu atıyom
20240323_195713.jpg

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
Ekran Alıntısı.PNG

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
Geri