Arama sonuçları: *

1. Ertug Karakas

🔥Spotify Takipleşme Etkinliği🔥

https://open.spotify.com/artist/4t0nOcoKl7ciFnMxlk0HLE?si=LlDhudCQRGK60rbbr3BJwg
  2. Ertug Karakas

DJ'lik Hakkında Merak Ettikleriniz Akılda Kalan Sorular ?

Genelde vokalsiz techno genre. Yabancı diyebiliriz yani.
  3. Ertug Karakas

Hallettik hocam yüzde 75 kadarını kurtardık. Bütün forum takipteydik ahahah
  4. Ertug Karakas

Maaş almıyoruz genelde sahne ücreti olarak alıyoruz. Fakat bazı DJ'ler sabit mekanlarda sürekli çaldıkları için maaş alabiliyorlar. Sabit olanlar genelde ayda 4-6 arası rakamlar alabiliyor mekandan mekana değişiyor ama genelde minimum rakam bu. Biz sahne başı alıyoruz sanatçının kalitesine göre...
  5. Ertug Karakas

Rica ederim ne mutlu bana.
  6. Ertug Karakas

DJ setuplarında genelde usb ıcınde onceden hazırlanmış şeyler olur bunlar bütün bir şarkı, sadece bir beat kısmı, vokal vb her şey olabilir. DJ'in olayı onları canlı mixlemektir.
  7. Ertug Karakas

Tarz olarak Underground ile uğraşıyorum rapçiler de underground olarak bilinse de elektronik müzikte underground çok farklı oluyor. Yani biz rap veya vocalli insanlarla sahne almıyoruz genellikle. Underground müziğe örnek verecek olursam :
  8. Ertug Karakas

Evet çıkıyorum fakat korona dolayısıyla maalesef sahne alamıyoruz şu an. https://www.instagram.com/p/CAQkoZAF7tD/
  9. Ertug Karakas

MGK ne tam olarak bilmiyorum kusura bakma :unsure:
  10. Ertug Karakas

Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar. Ben Ertug Karakas 23 yaşındayım ve son 5 senedir DJ'lik yapıyorum fakat müzikle ilgi ve alakam çok küçük yaşlardan beri var. Bu başlık hakkında merak ettikleriniz, öğrenmek istedikleriniz veya akılda kalan soruları bana sorabilirsiniz, elimden geldiğince...
  11. Ertug Karakas

Topladığım yeni sistem nasıl?

Kardesım ssd adata kronik arızalı haberin olsun
Top Bottom