Neler Yeni

DJ'lik Hakkında Merak Ettikleriniz Akılda Kalan Sorular ?

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar.
Ben Ertug Karakas 23 yaşındayım ve son 5 senedir DJ'lik yapıyorum fakat müzikle ilgi ve alakam çok küçük yaşlardan beri var.

Bu başlık hakkında merak ettikleriniz, öğrenmek istedikleriniz veya akılda kalan soruları bana sorabilirsiniz, elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.
Müzik ile ilgilenmek isteyen gençler de çekinmeden sorabilir, müzik evrensel bir dildir. Her insanın hayatında müzik olmalıdır ve cidden denildiği gibi ruhun gıdasıdır :)

Sorularınızı bekliyorum.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Şu ana kadar hangi rapçilerin sahnesine çıktın?
Tarz olarak Underground ile uğraşıyorum rapçiler de underground olarak bilinse de elektronik müzikte underground çok farklı oluyor. Yani biz rap veya vocalli insanlarla sahne almıyoruz genellikle. Underground müziğe örnek verecek olursam :

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Tarz olarak Underground ile uğraşıyorum rapçiler de underground olarak bilinse de elektronik müzikte underground çok farklı oluyor. Yani biz rap veya vocalli insanlarla sahne almıyoruz genellikle. Underground müziğe örnek verecek olursam :

Hee tamma peki bir şey sorcam mesela bir barda dj lik yapıyorsun bir tane şarkının beatini çalarken usb yani önceden mi ayarlıyorsun beati yoksa ayarsız direk ordamı yapıyorsun?

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Hee tamma peki bir şey sorcam mesela bir barda dj lik yapıyorsun bir tane şarkının beatini çalarken usb yani önceden mi ayarlıyorsun beati yoksa ayarsız direk ordamı yapıyorsun?
DJ setuplarında genelde usb ıcınde onceden hazırlanmış şeyler olur bunlar bütün bir şarkı, sadece bir beat kısmı, vokal vb her şey olabilir. DJ'in olayı onları canlı mixlemektir.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
DJ setuplarında genelde usb ıcınde onceden hazırlanmış şeyler olur bunlar bütün bir şarkı, sadece bir beat kısmı, vokal vb her şey olabilir. DJ'in olayı onları canlı mixlemektir.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular