Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Yardım Antalya -İsparta gezisine gidilir mi ?

Bu işe kültür gözüyle bakarsak gayet uygun. Gezi dediğin bir rehber eşliğinde müze gezmekse gayet uygun bir fiyat. Ben olsam giderim.
  2. SorryImSoBussy

En Sevdiğiniz TV Reklamları

Hiç bir zaman eskimeyecek bir seri ... En azından benim için :D 1658861078 Bide reklam gibi olacak ama şu var :D
  3. SorryImSoBussy

Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan

Bazen konulara bilimsel yaklaşmak daha daha mantıklı geliyor. Buda onlardan biri. Hop diye ortaya çıkmış olamaz elbette. Katır da hop diye ortaya çıkmıyor. O nasıl kısır (98% oranla kısır doğarlar) oluyor ama katır hala günümüzde varsa. Buda öyle işte. İki hayvan birleşmiş tavuk olmuş olabilir...
  4. SorryImSoBussy

Hidrojenle oksijenin birleşip su olduğunu kabul ediyorsam, bu neden olmasın?
  5. SorryImSoBussy

Dedim ya mutasyon...
  6. SorryImSoBussy

Bir yıldan uzun süre önce aynı soruya verdiğim bir cevabı paylaşmak istiyorum. Yumurtadan civciv çıkar diyen arkadaşı da ayrıca tebrik ederim :) Bilimsel olarak ilk olarak tavuktan yumurta çıkmıştır. Zîra tavuk, tavuk formunu yumurta içerisinde değil, yılların getirdiği mutasyonlar ile almıştır...
  7. SorryImSoBussy

Netflix'in MCC kodu nedir?

https://help.netflix.com/tr/node/42109 1646355753 Netflix çalışanı belki bilemez ama bilmemesi gariptir, Google'a yazınca hemen çıktı. Herşeyi Google a soran nesil nerede ya?
  8. SorryImSoBussy

Kamina İle #RöportajSerisi!

Tatlı ve hoş cevaplar vermiş arkadaşımız. Merakla ve ilgiyle okudum tüm röportajı. Elinize sağlık. Anladığım kadarıyla çağrı merkezi alanında çalışıyor. Allah kolaylık versin cidden söylediği kadar varlar :) Daha spesifik sorularda ekleyebilirsiniz içerisine. Gelecek düşünceleri, hayalleri...
  9. SorryImSoBussy

satranç gelen varmı beyler

20 dk sonra buradayım tekrar.
  10. SorryImSoBussy

Berabere bitti neden çıktın ? bi maç daha yapsaydık.
  11. SorryImSoBussy

O Kaleyle nede tempo kaybettin anlamış değilim. Veziri neden kenara çekip şahı savunmasız bıraktın onuda anlamadım. Açılışı yaptıktan sonra çok hatalı oynamaya başladın. Başta hatalı çıkış yaptın ama sonradan toplarlamıştın halbuki. Yazık oldu.
  12. SorryImSoBussy

https://lichess.org/GYGC1MTr
  13. SorryImSoBussy

Link?
  14. SorryImSoBussy

İsterseniz şovalyede var, İtalya, İspanya, İskoçya vb. Ülkelerde var 😁
  15. SorryImSoBussy

@alex jensen İyi bir parti idi. Başlangıç olarak açılışları çalışın. 4Knights'a karşı savunmanız yok fakat son oyunda harika bir Dragon varyantı oynadınız. Gerçekten ilk iki oyuna taş çıkartır cinstendi. Tebrik ederim.
  16. SorryImSoBussy

https://lichess.org/fbwiWS96
  17. SorryImSoBussy

Kusura bakmayın @alex jensen . Bi işim çıktığı için gelemedim. Müsait olduğunuzda gönderin. Bir parti oynayalım.
  18. SorryImSoBussy

Link ?
  19. SorryImSoBussy

Gelin Satranç Oynayalım - Lichess

Başka bi oyunun sonundayım bitsin hemen gelicem.
  20. SorryImSoBussy

Gelin Satranç Oynayalım - Lichess

Anca girebildim. Bekliyorum.
Top Bottom