Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan

Bence dinazorlar zamanla farklı türlerle çiftleşerek zamanla tavuğa evrildi.
Belki de dinazorlar meteor yağmurunda öldükten sonra kalan bakteriler evrimleserek tavuk oldu :O
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki de dinazorlar meteor yağmurunda öldükten sonra kalan bakteriler evrimleserek tavuk oldu :O
Ama tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan sorusuna cevap bu olamaz

Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan hmm 🤔
Ya tavuk yumurtadan çıktı ya da yumurta tavuktan heee 🤔
Bir yıldan uzun süre önce aynı soruya verdiğim bir cevabı paylaşmak istiyorum. Yumurtadan civciv çıkar diyen arkadaşı da ayrıca tebrik ederim :) Bilimsel olarak ilk olarak tavuktan yumurta çıkmıştır. Zîra tavuk, tavuk formunu yumurta içerisinde değil, yılların getirdiği mutasyonlar ile almıştır. DNA'sı bu şekilde oluşmuştur.

'Cevaplanamayan Sorular Hakkında Biraz Tartışalım' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...hakkinda-biraz-tartisalim.350426/post-3500019

Mesajın sonunu okuyun bu arada. Başında ayrı bir şey anlatıyorum :)

ya bunların hepsi birer yansımaysa

Tavuktan yumurta, yumurtadan da civciv çıkar.

Bir yıldan uzun süre önce aynı soruya verdiğim bir cevabı paylaşmak istiyorum. Yumurtadan civciv çıkar diyen arkadaşı da ayrıca tebrik ederim :) Bilimsel olarak ilk olarak tavuktan yumurta çıkmıştır. Zîra tavuk, tavuk formunu yumurta içerisinde değil, yılların getirdiği mutasyonlar ile almıştır. DNA'sı bu şekilde oluşmuştur.

'Cevaplanamayan Sorular Hakkında Biraz Tartışalım' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...hakkinda-biraz-tartisalim.350426/post-3500019

Mesajın sonunu okuyun bu arada. Başında ayrı bir şey anlatıyorum :)
Ama o yumurtayı ilk yumurtlayacak evrimini tamamlamış (?) ilk tavuk diye adlandırdığımız canlı nereden çıktı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,429
Üyeler
185,095
Son üye
Ford focus
Geri