Tavuğu spermde marine etsen bile yenir babus basmaya devamarkadaşlar normal tavuk yemeyi seviyorum baymıyorda ama soslu daha güzel oluyor soya soslu tavuk göğsü spor için uygun mu 800-850g tavuk göğsü yapıyorum 1 hafta için
hocam denenir miTavuğu spermde marine etsen bile yenir babus basmaya devam
Dene hocam glikoz artarhocam denenir mi
tamam hocam başlıyorumDene hocam glikoz artar
Hem ek protein ve vitamin olur tarifleri ekleyeceğimhocam denenir mi
ülkeye sizin gibi insanlara yardım eden hocaların olması lazımHem ek protein ve vitamin olur tarifleri ekleyeceğim![]()
bozmaz hocam tuz biraz koyabilir ödem falan ama bir şey olmazarkadaşlar normal tavuk yemeyi seviyorum baymıyorda ama soslu daha güzel oluyor soya soslu tavuk göğsü spor için uygun mu 800-850g tavuk göğsü yapıyorum 1 hafta için
az tuzlu olur mubozmaz hocam tuz biraz koyabilir ödem falan ama bir şey olmaz
mikroyu makroyu boşver ye hocam podyuma mı cıkıcan bas gitsinaz tuzlu olur mu
amacım yağ yakmak hocam kendi halimden memnum değilim 6 ayda düzgün yağ yakamadım kas bile kazanamadım boşuna gittiğimi hissediyorum göğüsüm düzgün çalışmıyor hala sırtımda öyle ama biceps arka kol karı bacak inanılmaz çalışıyormikroyu makroyu boşver ye hocam podyuma mı cıkıcan bas gitsin
beslenme için birileriyle konuş hocam 6 ayda yakamadıysan ağır sıkıntıdadır beslenmen.amacım yağ yakmak hocam kendi halimden memnum değilim 6 ayda düzgün yağ yakamadım kas bile kazanamadım boşuna gittiğimi hissediyorum göğüsüm düzgün çalışmıyor hala sırtımda öyle ama biceps arka kol karı bacak inanılmaz çalışıyor
öyle yaparım büyük ihtimalle ama kalori açığı takibi çok zorbeslenme için birileriyle konuş hocam 6 ayda yakamadıysan ağır sıkıntıdadır beslenmen.
ben ameliyat olduğum için gyme gidemesemde 2 ayda 12kg yağdan verdim beslenmeme çok dikkat ediyorum instagramda gördüğün iyi bir koç varsa biraz araştırıp al hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
başkasının seni kontrol edip yönlendirmesi baya iyi oluyor