Grizzone marka güvenilir mi? alınır mı?

Reaksiyon skoru
48
arkadaşlar öğrenciyim o yüzden pek bir bütçem yok creatin ve protein tozu almayı planlıyordum creatini bilindik bir markadan aldım ama protein tozu konusuna pek hakim değilim alma sebebim bazen günlük protein miktarını karşılayamıyorum ve o zamanlarda kullanmak için almak istiyorum normalde protein ihtiyacımı besinlerden (tavuk yumurta vs.) karşılıyorum daha sağlıklı buluyorum ama bazen oluyor yetişmiyor onun için almak istiyorum sizce grizzone alınır mı platinium serisi bence servis ve fiyat bakımından ucuz gibi şimdiden teşekkür ederim

Ogrenciysen supplementlere para verme.Hele ki su markaya.Turkiyede supplement firmasi x kisisi bile acabilecegi icin ve denetimleri de duzenli olmadigi icin almayin.Tavuga para ver sunlara para verme.Ek olarak yeni basladiysan alacagin en mantikli supplement creatinedir.Gerisi tamamen sana kalmis.Protein tozu veya gainer tarzinda ki urunler eger beslenmende belirli bir miktar eksikse tamamlayici urun olur.Direkt beslenmen yoksa paran bosa gitmis desek yeridir

Ogrenciysen supplementlere para verme.Hele ki su markaya.Turkiyede supplement firmasi x kisisi bile acabilecegi icin ve denetimleri de duzenli olmadigi icin almayin.Tavuga para ver sunlara para verme.Ek olarak yeni basladiysan alacagin en mantikli supplement creatinedir.Gerisi tamamen sana kalmis.Protein tozu veya gainer tarzinda ki urunler eger beslenmende belirli bir miktar eksikse tamamlayici urun olur.Direkt beslenmen yoksa paran bosa gitmis desek yeridir
Bencede sadece creatin almak mantıklı o yüzden bilindik bir markadan aldım ama işte yeterli protein alamadığım da yada zamanım olmadığında karşılamak için almak istiyorum ve markayı bilmiyorum galiba türk menşeili ve wpc80 diyor ama ne kadar güvenilir bilmiyorum o yüzden soruyorum ilginiz için teşekkür ederim

Geri