LaketrooS
80+ Silver
Aaa kafamm noluyor yaCivciv yumurtadan çıkmıyor mu
Aaa kafamm noluyor yaCivciv yumurtadan çıkmıyor mu
Aaa kafamm noluyor ya
Bence dinazorlar zamanla farklı türlerle çiftleşerek zamanla tavuğa evrildi.O zaman ilk tavuk nasıl oluştu?
Belki de dinazorlar meteor yağmurunda öldükten sonra kalan bakteriler evrimleserek tavuk oldu :OBence dinazorlar zamanla farklı türlerle çiftleşerek zamanla tavuğa evrildi.
Ama tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan sorusuna cevap bu olamazBelki de dinazorlar meteor yağmurunda öldükten sonra kalan bakteriler evrimleserek tavuk oldu :O
Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan hmm
Bir yıldan uzun süre önce aynı soruya verdiğim bir cevabı paylaşmak istiyorum. Yumurtadan civciv çıkar diyen arkadaşı da ayrıca tebrik ederim Bilimsel olarak ilk olarak tavuktan yumurta çıkmıştır. Zîra tavuk, tavuk formunu yumurta içerisinde değil, yılların getirdiği mutasyonlar ile almıştır. DNA'sı bu şekilde oluşmuştur.Ya tavuk yumurtadan çıktı ya da yumurta tavuktan heee
O civciv de tavuk oluyor veya horoz ama tavuk olur :>Tavuktan yumurta, yumurtadan da civciv çıkar.
Civciv tavuk oluyor dediğin gibi, yumurta değil.O civciv de tavuk oluyor veya horoz ama tavuk olur :>
Ama o yumurtayı ilk yumurtlayacak evrimini tamamlamış (?) ilk tavuk diye adlandırdığımız canlı nereden çıktı?Bir yıldan uzun süre önce aynı soruya verdiğim bir cevabı paylaşmak istiyorum. Yumurtadan civciv çıkar diyen arkadaşı da ayrıca tebrik ederim Bilimsel olarak ilk olarak tavuktan yumurta çıkmıştır. Zîra tavuk, tavuk formunu yumurta içerisinde değil, yılların getirdiği mutasyonlar ile almıştır. DNA'sı bu şekilde oluşmuştur.
'Cevaplanamayan Sorular Hakkında Biraz Tartışalım' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...hakkinda-biraz-tartisalim.350426/post-3500019
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesajın sonunu okuyun bu arada. Başında ayrı bir şey anlatıyorum
Dedim ya mutasyon...Ama o yumurtayı ilk yumurtlayacak evrimini tamamlamış (?) ilk tavuk diye adlandırdığımız canlı nereden çıktı?
Tavuk canlısının mutasyon sonucu ortaya çıktığınımı iddia ediyorsun?Dedim ya mutasyon...
Hidrojenle oksijenin birleşip su olduğunu kabul ediyorsam, bu neden olmasın?Tavuk canlısının mutasyon sonucu ortaya çıktığınımı iddia ediyorsun?