bariskarali
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,892
Kendini bilerek öldürdüğün için intihar olur. 
Evet konunun asıl açılma amacını yerine getirdik artık kimse bu sorudan başka bir soru hakkında konuşamaz128 milyar dolar nerde?
Aslında böyle bir şey teknik olarak imkansız çünkü sen geçmişe gidip kendini öldürürsen o tarihi gelecekteki sen yaşarken ölmeli olurdun ve hiç gelecekte o tarihte bulunamazdın bundan dolayı bu bir paradoks oluyor fakat bilimde geçmişi görmek mümkün ama etki etmek mümkün olmadığından dolayı kafaya takmaya gerek yokDostlar "Cevaplanamayan Sorular" hakkında biraz tartışalım sorumuz şu olsun; Ben Geçmişe Gidip Kendimi Öldürürsem İntihar Mı Etmiş Olurum Yoksa Cinayete Kurban Gitmiş Mi ? Hadi Üstünde Biraz Tartışalım
predestination diye bir film var izleyebilirsin kendisini kendiyle evlenip doğuruyor böyle saçma sapan bir filmDostlar "Cevaplanamayan Sorular" hakkında biraz tartışalım sorumuz şu olsun; Ben Geçmişe Gidip Kendimi Öldürürsem İntihar Mı Etmiş Olurum Yoksa Cinayete Kurban Gitmiş Mi ? Hadi Üstünde Biraz Tartışalım
Tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan çıkar?
aslında geçmişe gitmek imkasnız değil eğer senin aynın çook akıllı bir nanobot tarafından oluşturulsa bile olmaz benceDostlar "Cevaplanamayan Sorular" hakkında biraz tartışalım sorumuz şu olsun; Ben Geçmişe Gidip Kendimi Öldürürsem İntihar Mı Etmiş Olurum Yoksa Cinayete Kurban Gitmiş Mi ? Hadi Üstünde Biraz Tartışalım
stoklar bittiÖlmek boş iş kasa topla![]()
üretim yap stokları doldurstoklar bitti
there is not funnyDostlar "Cevaplanamayan Sorular" hakkında biraz tartışalım sorumuz şu olsun; Ben Geçmişe Gidip Kendimi Öldürürsem İntihar Mı Etmiş Olurum Yoksa Cinayete Kurban Gitmiş Mi ? Hadi Üstünde Biraz Tartışalım