Arama sonuçları: *

1. T

Bugatti Chiron Almayın

RX 5700 XT kullanıyorum. Nvidia tarafında aynı fiyata ancak RTX 2060 Super alınıyor, ki oda benim bu kartı alırkenki dönemimde alınamıyordu (Nvidia ,AMD kartların aşırı satmasından mütevellit RTX Serisinde indirime gitmişti) Benim kartım 2060 Superden daha serin çalışıyor, %10-15 daha...
  2. T

Bugatti Chiron Almayın

İncehesap kargolarken aynaları sökmüyormuş, keşke sinerjiden alsaydın 😄 1597234985 İngilizce seviyen keşke bunu bilecek kadar olmasaydıda AMD ekran kartını düzgün kullanabilseydin. 1597235083 Tabi tabi, bende kartımın bozuk olduğunu düşünüyorum, çok ısınıyor falan dediler ama benim 5700 XT...
  3. T

Bugatti Chiron Almayın

Git NVIDIA al seni tutan nedir?
  4. T

Bugatti Chiron Almayın

Attığım linklere tıklarsanız, Chiron kullanıp Chiron'u kötüleyen insanlarıda görebilirsiniz zaten.
  5. T

Bugatti Chiron Almayın

Merhaba, iyi forumlar. Evet, Bugatti Chiron almamanızı şidedetle tavsiye ediyorum. Sebebini soracak olursanız aracın bir çok problemi mevcut, öyle ki yakın zamanda tüm Bugatti Chiron’lar koltuk problemi yüzünden geri çağırılıyor. Buyurun kaynak...
  6. T

Pc almaya ikna etme

Yaz aylarında çalışırsan eline bir miktar para geçer. Sonrasında babana gidip bu kadar para biriktirdim, üstünü tamamlar mısın dediğinde istediğin pcyi toplayabilirsin bence.
Top Bottom