Neler Yeni

Bugatti Chiron Almayın

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Tüh be ben de tam araba topluyordum bugatti koltuğu almıştım kronik sıkıntılıymış.

Rammstein

80+ Silver
Merhaba, iyi forumlar. Evet, Bugatti Chiron almamanızı şidedetle tavsiye ediyorum. Sebebini soracak olursanız aracın bir çok problemi mevcut, öyle ki yakın zamanda tüm Bugatti Chiron’lar koltuk problemi yüzünden geri çağırılıyor. Buyurun kaynak; https://tr.motor1.com/news/224054/bugatti-chiron-geri-cagirma/
Aynı zamanda geçmişten bu güne firma, araçlarını bir çok kez farklı problemler için geri çağırdı. Bkz. kaynak;
https://www.hotcars.com/glaring-problems-bugatti-doesnt-want-to-tell-us-about-its-supercars/
Fiyatınında 18.500.000 TL olduğunu düşünürsek, size 27.000.000 Türk Lirası fiyatı ile Pagani Huayra önerebilirim. Tamam araç Chiron'dan daha yavaş olabilir, daha konforsuzda olabilir ama sonuçta Pagani teknolojileri falan var anladın mı al gitsin yani. 10.000.000 TL nedir ki? Hele birde özel boya ile araçlarını 5 kg hafifletmesi ne kadar önemli, ne kadar mühim bir teknolojidir. Araç 5 kilogram daha ağır olsa neler olurdu kim bilir. Demem o ki Bugatti leş gibi firmadır, gidin siz daha iyi performanslı, daha uygun fiyatlı ve dünyanın en hızlısını almak yerine sadece 10.000.000 Türk Lirası fark ile Pagani alın.

(HAYATINDA AMD EKRAN KARTI KULLANMAMIŞ OLAN ANCAK HER KONUDA AMD EKRAN KARTI KÖTÜLEYEN ARKADAŞLARA İTHAFEN)
AMD kullanan da kötülüyor. Saçma konu olmuş. Kötüleyen de kanıtlı kötülüyor zaten.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
AMD kullanan da kötülüyor. Saçma konu olmuş. Kötüleyen de kanıtlı kötülüyor zaten.
Aynen öyle bir de adam kart iyi de biz suçluymuşuz gibi konuşuyor boş boş sorunları olmasa performans olarak iyi kartlar ama boş boş sorunları var!

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
kanka bu şimdi mi söylenir ayıp değilmi daha dün aldık bende fark etmiştim bi değişik olduğunu doğru farketmişim şimdi geri götürmek zorunda kalacağız

Rammstein

80+ Silver
Aynen öyle bir de adam kart iyi de biz suçluymuşuz gibi konuşuyor boş boş sorunları olmasa performans olarak iyi kartlar ama boş boş sorunları var!
10 fps uğruna çok şeyden vazgeçiyorsunuz. Adam Bugatti diyor. Sanki aradaki fps farkı o kadar açık.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
10 fps uğruna çok şeyden vazgeçiyorsunuz. Adam Bugatti diyor. Sanki aradaki fps farkı o kadar açık.
Maalesef zaten ben de pişmanım Amd aldığım için de yapacak bir şey yok 2.elden okutmaya çalışacağım :)

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
saol ya bugatti chiron alacaktım bunu okudum gittim rtx 2080ti aldım ama o da fazla kaçtı gt730 a biniyom ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Konu sahibi alsın. Sadece performansa önem veriyormuş ya. Tamam işte :D
RX 5700 XT kullanıyorum. Nvidia tarafında aynı fiyata ancak RTX 2060 Super alınıyor, ki oda benim bu kartı alırkenki dönemimde alınamıyordu (Nvidia ,AMD kartların aşırı satmasından mütevellit RTX Serisinde indirime gitmişti) Benim kartım 2060 Superden daha serin çalışıyor, %10-15 daha performanslı, herhangi bir driver problemi vs.'de yok. Söyle bana neden gidip 2060 Super alayım? Zamanında Zen mimarisi ilk çıktığında sizin gibi fanboyları çok gördük AMD alınmaz, paranızı çöpe atmayın diyenleri. Şimdi hepiniz ryzen kullanıyorsunuz. Ben hiç bir markanın fanboyu değilim, intel, amd, nvidia, tüm bu markları kullandım, kullanmaya devam edeceğim, hangisi daha iyi işler çıkarırsa gidip onu satın alacağım.

Rammstein

80+ Silver
RX 5700 XT kullanıyorum. Nvidia tarafında aynı fiyata ancak RTX 2060 Super alınıyor, ki oda benim bu kartı alırkenki dönemimde alınamıyordu (Nvidia ,AMD kartların aşırı satmasından mütevellit RTX Serisinde indirime gitmişti) Benim kartım 2060 Superden daha serin çalışıyor, %10-15 daha performanslı, herhangi bir driver problemi vs.'de yok. Söyle bana neden gidip 2060 Super alayım? Zamanında Zen mimarisi ilk çıktığında sizin gibi fanboyları çok gördük AMD alınmaz, paranızı çöpe atmayın diyenleri. Şimdi hepiniz ryzen kullanıyorsunuz. Ben hiç bir markanın fanboyu değilim, intel, amd, nvidia, tüm bu markları kullandım, kullanmaya devam edeceğim, hangisi daha iyi işler çıkarırsa gidip onu satın alacağım.
Sen sorun yaşamadın diye kimse yaşayamayacak diye bir şey yok. AMD kartların hatalı olma ihtimali, sıkıntı çıkarma ihtimalı daha fazla. Aksi olsa önerilirdi. İnsanlar affedersin s*lak mı ki önersin NVIDIA'yı.

Top Bottom