Evde küçük de olsa orta hallice bir espresso makinem var, espresso çekip içine süt koyarak latte yapıyorum genelde. Ona uyacak bir kahve çeşidi var mı buna...
GUNCELLEME: Arkadaşlar yeni Windows 11 sürümüne geçiş yaptım. Ayarlardan güncellemeleri kontrol edin ve bu sorunu sürekli yaşıyorsanız düşünmeden geçin...
Arkadaşın atmış olduğu sistem senin iki işlemcinden de daha iyi. İlk sisteme koymuş olduğun 7500F'den ve diğer sistemine koymuş olduğun 9600X işlemciden...
Ana-kart ürününüzün yanında termal macun gelmez. Ancak soğutma ürünleri aldığınız vakit kule tipi soğutucularda yada sıvı soğutucuların yanında cüzi ve...
Dostum selamlar, şu an kabataslak baktığımda fiyat/performans açısından ilk yaptığın seçenek daha güzel duruyor. Ancak çok zamanım olmadığından detaylı...
Hocam selamlar, konunun mouse ile alakasını soracaktım. Proje sunumu hazırlarken mouse farklı hareket etmeye başladı. Yazı yazıyorum metinde mouse nerede...
Üslubunuzu lütfen düzeltiniz, ayrıca bilgisayar kullanmaya yeni başlamadık. Saygılar :)
Ayrıca 9/9'luk bir testte 52 derecesinin üstüne çıkmadı, okuma ve...