Üslubunuzu lütfen düzeltiniz, ayrıca bilgisayar kullanmaya yeni başlamadık. Saygılar :)
Ayrıca 9/9'luk bir testte 52 derecesinin üstüne çıkmadı, okuma ve yazma oranları ekrandaki görseller ile aynı.
Hocam selamlar,
Aynı sorunu tekrar tekrar yaşadığım için sinirlenip USB ile format attım. Tüm diskleri sıfırladım ve tekrardan kurulumu yaptım. Kurulum yaparken bile ekran donmaya devam etti, hiçbir şeye tıklayamadım, ülke seçerken bile. Ardından klavye yönlendirmeleri ile kurulumu tamamladım...
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarı açıyorum açtıktan sonra 2-3 dakika düzgünce çalışıyor. Ardından bir yerlere tıklayamıyorum. Gezinebiliyorum ama masaüstüne geçemiyorum, görev yöneticisine tıklayamıyorum hiçbir şeye tıklayamıyorum.
- Görev yöneticisinden ''Dosya Gezgini'' uygulamasını yeniden...
5000 serilerinden 5060TI öneriyorlar 2K oyun için, diğer parçalarda bilgim varken ekran kartında bilgim yok denecek kadar az. AMD serisinden devam etmek istemiyorum açıkçası. Büyük ihtimalle 4000 serisinden 4070TI veya SUPER, uyguna da bulabilirsem 5000 serilerinden bakacağım gibi duruyor...
Şu anda kullandığım ekran kartım 3060ti, AM5 sistem kullanıyorum ve 1080p illetinden kurtulup 1440p çözünürlüğe geçiş yaptım. Bir tık daha üstüne yeni bir ekran kartı arıyorum 3 fanlı. Amacım şu anda kullandığım ekran kartını satıp ikinci el yada sıfır bir ekran kartı almak (indirimde...
Hocam araba sahibi değilim ama ailemin sahip olduğu ve zamanında aktif olarak kullanmış olduğum farklı seviyedeki arabalardan birkaçını sizlere önerebilirim.
Aile büyüklüğünüzü bilmiyorum ama çekirdek aile iseniz ve çok sağa sola gitmeyecekseniz, hız ve biraz da hızlı atik bir araba...