Arama sonuçları: *

1. B

Teknofestte görevli olabilir miyim?

Teknofeste KYS'dan alıyor olmaları lazım yarışma öncesi gönüllü
  2. B

Ben hangi PSU olabilirim?

Tam cevabı editliyordum :) Hyrdo yada HV Pro diye.
  3. B

Ben hangi PSU olabilirim?

HV Pro ya da Hydro K mı?
  4. B

Herkes Mouspadinin fotoğrafını atsın

Evet hediye verdi.
  5. B

Herkes Mouspadinin fotoğrafını atsın

Bundan;
  6. B

128 milyar doların olsaydı ne yapardınız

Doların fırlamaması için devletin rezervlerden kullandığı ve muhalefetin baskısıyla açıkladığı paracık
  7. B

128 milyar doların olsaydı ne yapardınız

Çokomel + Pudra Şekeri + Kola alırdım. Bir insan daha be ister ki
  8. B

Yardım canım çook sıkılıyor

Gir banyoya ac müziği. En sevdiğim ivakit geçirme Aktivitesi Hobi bul kendine
  9. B

ultra komik 1 nisan şakası

Yok yobazım ben.
  10. B

Görüşürüz bende seni
  11. B

Nereden nereye çektin konuyu. İşiniz bu galiba? Karşınızdaki gerçek muhalefet olunca kaçıyorsunuz?
  12. B

ben de doğru yolda olmadığını düşünüyorum. Umarım artık saçmalamayı bırakır karşındaki kişi bir şey demeden onun adına konuşmazsın.
  13. B

Tamam sen de bu zihniyette yola devam edebilirsin.
  14. B

Peki Tesla burada kaç para? Yerli olarak muadillerine göre ucuz olacak fakat ekonomi kötü olduğundan bizim için yine orta düzey bir araba olacak. 200k arabalara bakarsan vasat arabalar. Yurtdışı satışında tutulacağını düşünüyorum. Burada 200k orada 25k + vergi. Haliyle yurtdışında da...
  15. B

Kendi geliştiriyorum. Proje ve araştırmalar yapıp yarışmalara katılıyorum. Öğrenci olarak yapabileceğim maksimum iş bu.
  16. B

Şahsın adına konuş. Ben çabalıyorum. Sen ve türevlerin de kocakarılar gibi oturmaya devam edersen bu ülke zor gelişir.
  17. B

Ben parti korumuyorum. Sen haterlık yapıyorsun farkında değilsin. her şeye çamur atmak yanlış bir tutum. Doğru olduğunda doğru yanlış olduğunda yanlış demesini bileceksin. O zaman hiç bir proje olmaz diye hiç bir şey yapmayalım?
  18. B

dolu paket 216000TL olacakmış. Fena fiyat değil. 1617294705 1 yıl sonra unutmazsam dönerim.
  19. B

TOGG'a vergiden mükellef olmayacak deniliyor ki büyük ihtimalle destek verielcek.
  20. B

Aaaaa gösterirsem sen dönek olacak mısın?
Top Bottom