mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Adidas parti savunarak bronz oldu yakında titanyum olacak
Adidas parti savunarak bronz oldu yakında titanyum olacak
Sadece profil mesajlarinda gezip parti konularinda gün yüzüne çikan birimi bana bunu diyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Napiyosun mesela çabalamak adina ?
Bu forumda sadece ps4 konulari açtiğimi ve arada anket yaptiğimi biliyorsundur umarimİstanbul sözleşmesi hakkinda
İstanbul sözleşmesi hakkinda ne düşünüyosunuz ( kavga etmeden sözlerinizi belirtiniz lütfen )forum.donanimarsivi.comAmeriga dolari neden yükseltiyo
Ameriga dolari niye yükseltiyo ya ben pc toplicaktim benim günahim ney :)forum.donanimarsivi.comMansur yavaş Vs Recep tayyip erdoğan Anket
2023 de Mansur yavaş mi seçilmeli Recep tayyip erdoğan mi ?forum.donanimarsivi.comPudra şekeri hakkinda görüşler
Pudra şekeri ! İçen özel kalem müdürü hakkinda ne düşünüyorsunuz ? http://www.diken.com.tr/soyludan-pudra-sekeri-ayvatoglu-aciklamasi-goruntuler-santajdan-sizmis/forum.donanimarsivi.comLgbt bireyleri hakkinda ne düşünüyorsunuz Anket
Bildiğiniz üzere Istanbul sözleşmesi ile lgbt bireylerine hak veriliyor kisaca anlatmak gerekirsek ( eşinizle ve erkek/kiz çocugunuzla sokakta gezerken 2 erkek yada 2 kadin'in öpüşmesini yasallaştiriyor. Bu konu hakkinda ne düşünüyorsunuz.forum.donanimarsivi.com
Peki Tesla burada kaç para? Yerli olarak muadillerine göre ucuz olacak fakat ekonomi kötü olduğundan bizim için yine orta düzey bir araba olacak. 200k arabalara bakarsan vasat arabalar.tesla 40k birim togg 216k birim abd ortalama asgari ücret 2k birim tr 3k birim abd de 20 ay çalışıp tesla trde ise 70 ay çalışmak gerekiyor ztn tr de araç alırkn kredi çekemiyorsun faizi aşırı yüksek birikmişin olması gerekiyor amerikada arabayı bildiğni aylık 300 dolar taksitle düşük faizle alıyorsun 216k tr şartları için uygun falan değil yerli arabayı yerli vatandaşın % kaçı alabilir ...
Emin misin? Bana PC'in olunca sadece oyun amaçlı kullanırsın gibime geliyor amaVergileri düşürse bir bilgisayar alabilsem bende çogu alanda kendimi geliştiricem ülkem için iyi bir evlat olucam ama nerdee
Dahada devam ettirirdimde neyse sadece siyasetle bronz olan adidasin lacivertisiniz.Peki Tesla burada kaç para? Yerli olarak muadillerine göre ucuz olacak fakat ekonomi kötü olduğundan bizim için yine orta düzey bir araba olacak. 200k arabalara bakarsan vasat arabalar.
Yurtdışı satışında tutulacağını düşünüyorum. Burada 200k orada 25k + vergi. Haliyle yurtdışında da tutulacaktır.
Emin misin? Bana PC'in olunca sadece oyun amaçlı kullanırsın gibime geliyor ama
Güzel düşünelim güzel olsun. Bu arada her şey maddiyat değil haberin olsun.
Almanya arabaları bedava dağıtıyor al sanada 3 tane kardeşim satıp güzel bir eğitim göreblirsinVideoda 4 5 tane yol göstermişler sanarsin kendi parasiyla yapiyo işi bu zaten
Tamam sen de bu zihniyette yola devam edebilirsin.Dahada devam ettirirdimde neyse sadece siyasetle bronz olan adidasin lacivertisiniz.
Almanya arabaları bedava dağıtıyor al sanada 3 tane kardeşim satıp güzel bir eğitim göreblirsinVideoda 4 5 tane yol göstermişler sanarsin kendi parasiyla yapiyo işi bu zaten
işte sıkıntı tesla burda pahalı burda her şey pahalıPeki Tesla burada kaç para? Yerli olarak muadillerine göre ucuz olacak fakat ekonomi kötü olduğundan bizim için yine orta düzey bir araba olacak. 200k arabalara bakarsan vasat arabalar.
Yurtdışı satışında tutulacağını düşünüyorum. Burada 200k orada 25k + vergi. Haliyle yurtdışında da tutulacaktır.
Emin misin? Bana PC'in olunca sadece oyun amaçlı kullanırsın gibime geliyor ama
Güzel düşünelim güzel olsun. Bu arada her şey maddiyat değil haberin olsun.
Almanya ve benzeri ülkelerde vatandaş sıkıyosa yol yapmasin koltuktan indiririz kafasinda bizim millet yol yapti reis kral kafasindaAlmanya arabaları bedava dağıtıyor al sanada 3 tane kardeşim satıp güzel bir eğitim göreblirsin
Merak ettiğim bir konu var malum partinin doğru yolda olmadiğini anladiğinizda oy attik pişmaniz diyebilicek misiniz acaba.Tamam sen de bu zihniyette yola devam edebilirsin.
ben de doğru yolda olmadığını düşünüyorum. Umarım artık saçmalamayı bırakır karşındaki kişi bir şey demeden onun adına konuşmazsın.Merak ettiğim bir konu var malum partinin doğru yolda olmadiğini anladiğinizda oy attik pişmaniz diyebilicek misiniz acaba.
1 nisan video su yerine bunu koysalarmiş keske daha çok like alirdi icraatlerben de doğru yolda olmadığını düşünüyorum. Umarım artık saçmalamayı bırakır karşındaki kişi bir şey demeden onun adına konuşmazsın.