ultra komik 1 nisan şakası

Sadece profil mesajlarinda gezip parti konularinda gün yüzüne çikan birimi bana bunu diyo o.O2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Napiyosun mesela çabalamak adina ?

Bu forumda sadece ps4 konulari açtiğimi ve arada anket yaptiğimi biliyorsundur umarim

tesla 40k birim togg 216k birim abd ortalama asgari ücret 2k birim tr 3k birim abd de 20 ay çalışıp tesla trde ise 70 ay çalışmak gerekiyor ztn tr de araç alırkn kredi çekemiyorsun faizi aşırı yüksek birikmişin olması gerekiyor amerikada arabayı bildiğni aylık 300 dolar taksitle düşük faizle alıyorsun 216k tr şartları için uygun falan değil yerli arabayı yerli vatandaşın % kaçı alabilir ...
Peki Tesla burada kaç para? Yerli olarak muadillerine göre ucuz olacak fakat ekonomi kötü olduğundan bizim için yine orta düzey bir araba olacak. 200k arabalara bakarsan vasat arabalar.
Yurtdışı satışında tutulacağını düşünüyorum. Burada 200k orada 25k + vergi. Haliyle yurtdışında da tutulacaktır.

Vergileri düşürse bir bilgisayar alabilsem bende çogu alanda kendimi geliştiricem ülkem için iyi bir evlat olucam ama nerdee
Emin misin? Bana PC'in olunca sadece oyun amaçlı kullanırsın gibime geliyor ama 😗
Güzel düşünelim güzel olsun. Bu arada her şey maddiyat değil haberin olsun.

Peki Tesla burada kaç para? Yerli olarak muadillerine göre ucuz olacak fakat ekonomi kötü olduğundan bizim için yine orta düzey bir araba olacak. 200k arabalara bakarsan vasat arabalar.
Yurtdışı satışında tutulacağını düşünüyorum. Burada 200k orada 25k + vergi. Haliyle yurtdışında da tutulacaktır.

Emin misin? Bana PC'in olunca sadece oyun amaçlı kullanırsın gibime geliyor ama 😗
Dahada devam ettirirdimde neyse sadece siyasetle bronz olan adidasin lacivertisiniz.

Videoda 4 5 tane yol göstermişler o.O2 sanarsin kendi parasiyla yapiyo işi bu zaten
Almanya arabaları bedava dağıtıyor al sanada 3 tane kardeşim satıp güzel bir eğitim göreblirsin

Videoda 4 5 tane yol göstermişler o.O2 sanarsin kendi parasiyla yapiyo işi bu zaten
Almanya arabaları bedava dağıtıyor al sanada 3 tane kardeşim satıp güzel bir eğitim göreblirsin

işte sıkıntı tesla burda pahalı burda her şey pahalı

Almanya ve benzeri ülkelerde vatandaş sıkıyosa yol yapmasin koltuktan indiririz kafasinda bizim millet yol yapti reis kral kafasinda

Tamam sen de bu zihniyette yola devam edebilirsin.
Merak ettiğim bir konu var malum partinin doğru yolda olmadiğini anladiğinizda oy attik pişmaniz diyebilicek misiniz acaba.

Merak ettiğim bir konu var malum partinin doğru yolda olmadiğini anladiğinizda oy attik pişmaniz diyebilicek misiniz acaba.
ben de doğru yolda olmadığını düşünüyorum. Umarım artık saçmalamayı bırakır karşındaki kişi bir şey demeden onun adına konuşmazsın.

Sanki bizim işimiz sadece heykel yapmak
Acıyorum bu zihniyete

ben de doğru yolda olmadığını düşünüyorum. Umarım artık saçmalamayı bırakır karşındaki kişi bir şey demeden onun adına konuşmazsın.
1 nisan video su yerine bunu koysalarmiş keske daha çok like alirdi o.O2 icraatler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,508
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri