Arama sonuçları: *

1. Alposki

Hangi çizgi film daha iyi?

Hangisinin yakınısınız Gelinin mi damadın mı? -Pastası olanın. Gumballı da severim ama regular showun sıradan bir şey çok iyi anlatması çok hoşuma gidiyor o yüzden 1.cim o Adventure Time çorba olduğu için çok sevmiyorum onu artık
  2. Alposki

Ben alternatif şeyleri çok severim baya da hoşuma gider ama adventure time suyunu çıkardı işi bozdu tamam bunları yetişkinlerde izliyor ama büyük bir kitlesi çocuk nasıl anlasınlar o kadar şeyi
  3. Alposki

Benim içinde en iyisi regular show adventure severdim fakat o kadar çok alternatif evren çıkardılar ki işte fiin in bilmem ne hali şu hali bu hali buz kralıyla bilmem marceline olayı falan sıktı ve bir yerden sonra takip edemedim
  4. Alposki

Regular Show mu Adventure time mı yoksa Gumball mu daha iyi sizce?
  5. Alposki

İzleyip de etkilendiğiniz filmleri buraya yazıyoruz

Ölme ama lazımsın bize.
  6. Alposki

tamam izleyeceğim teşekkür ederim 1604166838 bu arada ne zaman güzel bir film görsem içerisinden tom hanks çıkıyor adamın filmleri cidden iyi
  7. Alposki

tam olarak neyi anlatıyor konusu ne yani cidden çözemedim karışık geldi 1604166497 vaktim olursa tekrar izlemeye çalışacağım ben her ayrıntısını değil hiçbirini anlamadım rüya görüyor uyanıyor sonra tekrar uyuyor anlamadım ki ben de mi sorun var acaba?
  8. Alposki

İnception filmini yaklaşık 30dk izledikten sonra hiçbir şey anlayıp kapattım.
  9. Alposki

Bence seni daha çok etkileyebilecek bir film biliyorum Demon Slayer Mugen Train ;)
  10. Alposki

kitapları da mı kötü ya yazdıklarının
  11. Alposki

Demon Slayer animesi hakkındaki yorumum

ilgimi çekti de bakalım death note dan sonra bakabilirim
  12. Alposki

vaktin olunca kesinlikle izlemelisin. Attack on titan izlemek istiyorum da çok sezonu var :/
  13. Alposki

code geass izledin mi peki önceden?
  14. Alposki

:) spoiler sevmem sadece sevdim 😉 death note başladım bakalım ne olacak favori animem code geass yanında nasıl performans sergileyecek
  15. Alposki

😅 19.bölüm izlediğim en iyi bölümlerden bu arada
  16. Alposki

:) bende sevdim de çok fazla kullanınca suyu çıkmış 😆 1602958053 düşüncen ne peki? 1602958206 fikrini söylemedin :(
  17. Alposki

düşüncemi yazmadan yanlışlıkla konuyu açmışım :( tekrar okursan iyi olur.
  18. Alposki

Arada böyle animeler hakkındaki yorumlarımı paylaşacağım konular açacağım. Malum bu aralar anime konuları çok açılmıyor. 3 gün önce bitirdiğim Demon Slayer hakkındaki düşüncelerimi söyleyeceğim. Çevremdekilerin özellikle Rambo Bıçağının israrı üzerine izlemeye başlamaya karar verdiğim bir anime...
  19. Alposki

Anime önerisi (20 karakter)

evet şuan aydınlandığımı hissettim saol
  20. Alposki

Anime önerisi (20 karakter)

var mısın yok musun derken?
Top Bottom