Benim içinde en iyisi regular show adventure severdim fakat o kadar çok alternatif evren çıkardılar ki işte fiin in bilmem ne hali şu hali bu hali buz kralıyla bilmem marceline olayı falan sıktı ve bir yerden sonra takip edemedimRegular Show benim için en iyisidir.
Ardından Gravity Falls ve Gumball geliyor.
Çoğu kişinin aksine Adventure Time beni o kadar sarmadı. Ama çıksa izlerim.
Evet, ilk hali daha çok hoşuma gidiyordu.Benim içinde en iyisi regular show adventure severdim fakat o kadar çok alternatif evren çıkardılar ki işte fiin in bilmem ne hali şu hali bu hali buz kralıyla bilmem marceline olayı falan sıktı ve bir yerden sonra takip edemedim
Ben alternatif şeyleri çok severim baya da hoşuma gider ama adventure time suyunu çıkardı işi bozdu tamam bunları yetişkinlerde izliyor ama büyük bir kitlesi çocuk nasıl anlasınlar o kadar şeyiEvet, ilk hali daha çok hoşuma gidiyordu.
üçüde birbirine çok yakın. öncelikle adventure time ı eliyorum. regualr showun esprileri çok insana keyif veren cinsten. ama gumballın esprileride rick and morty tarzında. yok arada kaldım ben ya birinciye gumball ve regualr show u koyuyorumwRegular Show mu Adventure time mı yoksa Gumball mu daha iyi sizce?
çok haklı yorum. çorbaya çevirdiler güzelim seriyiBen alternatif şeyleri çok severim baya da hoşuma gider ama adventure time suyunu çıkardı işi bozdu tamam bunları yetişkinlerde izliyor ama büyük bir kitlesi çocuk nasıl anlasınlar o kadar şeyi
Hangisinin yakınısınız Gelinin mi damadın mı?üçüde birbirine çok yakın. öncelikle adventure time ı eliyorum. regualr showun esprileri çok insana keyif veren cinsten. ama gumballın esprileride rick and morty tarzında. yok arada kaldım ben ya birinciye gumball ve regualr show u koyuyorumw
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok haklı yorum. çorbaya çevirdiler güzelim seriyi