Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

🎬 Atatürk 1881-1919 Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Çocukluğundan beri o dönem ermeni kaynakları bile 1.3 milyon ermeni nüfusu vardı denilmesine rağmen 3 milyon ermeni öldürüldü işgence edildi gibi şeylere inanan kişilerin baskısı. Bu arada diziyi disney yapmıyor izlemeniz disneye yararı olmayacak.
  2. Aybars Han

Öneri Anime kızlı anime önerisi

Sonra anime kızına aşık oldum diye konu açmayın da istediğiniz gibi izleyin.
  3. Aybars Han

Barbie Netflix'e gelir mi?

Cevap altda.
  4. Aybars Han

Barbie Netflix'e gelir mi?

Gelmez. Gelmesin.
  5. Aybars Han

Barbenheimer geliyor!

Bu ne lan bunun linki var mı? PFDJKHGPDFGPFDGKDFGD
  6. Aybars Han

Barbenheimer geliyor!

Yıl 2100 savaşı maskülenler kazandı oyuncak olarak, boks torbası olarak kızları kullanıyoruz. Ha b- bide erkek adamın sevdiği erkekmiş herkes gay. Düşünsene yav şöyle bir şey gerçek oluyor. Gerçek olmasından daha çok böyle bir film olması daha saçma olur bence :D
  7. Aybars Han

Barbenheimer geliyor!

Aaaa hocam netflixteyse Barbie lez olsun. Openheimera ile ken de gay olsun.
  8. Aybars Han

Barbenheimer geliyor!

Aslında ken'in openheimer karakterini kıskandığı bir aşk filmi falan yapmaları da olabilir.
  9. Aybars Han

Barbenheimer geliyor!

Yok olum film maskülistler vs feministlerin 3. dünya savaşı olacak.
  10. Aybars Han

Barbenheimer geliyor!

Bence gereksiz bir şey olacak ama merak etdim doğrusu nasıl saçmalayacaklar.
  11. Aybars Han

Barbenheimer geliyor!

Bu ne lan OSIDGFJOFSDGJSFGJDFKLGDG Keloğlan animesi görsem bu kadar garipsemezdim :D
  12. Aybars Han

Bir devrin sonuna geldik! Arka Sokaklar dizisi bitti!

Kavimler göçünde yorulunca arkadaşlarla izlerdik. İyiydi. Şimdide Avrupa'Ya göçte izleyecektik lkdfgfkdlg 1674742303 Şaka bi yanada bitmeseydi laa.
  13. Aybars Han

En Sevdiğiniz Çizgi Film Nedir?

11 Yaşındayım tv devri benim için çokdan bitti malum dizilerde belli üstelik çizgi filmlerde bir kaç sebeple bebeksi ve maksimum 7, hatta hızlı büyümüşse max 5 lik çizgi filmler. 2 Yıldır ara sıra güzel diziler dışında tv izlemiyorum sayılır, çizgi film saymıtorum bile.
Top Bottom