hocam bazen gereksiz uzatabiliyorlar ama doğruyu söyle o 21 bölüm fightın sadece fight olan yerleri alsan toplam 5-6 bölüm falan eder kesit kesit bölüm içine koyuyolar ve sencede güzel değil miydi fight doğruyu söyle :D
hocam sıkıcı yerleri illa olacak 1100 bölüm ama karakterin gelişimi falan benim çok hoşuma gidiyor arcları net hatırlamıyorum ama gayet izlenmeye değecek bir anime
Hocam ben bayadir kısa anime izlemiyorum o yüzden sana uzun bir anime onericem duymuşsunuzdur zaten sizin isteklerinizden öbür bölüm ne olucak acaba konusuna uyabilir bir sürü teori kurabilirsiniz önereceğim anime One Piece karakter gelişimi olay örgüsü ve dünya kurma konusunda çok iyi bir anime...
İlk sezonunu izledim ilk sinirden agladigim animedir kendisi 2.sezonu heyecanla bekliyodum çok geç geldi ve bı tık sarmadı bida bakicam hatırlatma için teşekkürler
Günde 3-4 bölüm bile izleseniz devamını getiriyor uzun animeler her zaman favorim olmuştur dünya kurma ve karakter gelisimleri ve ekstradan genellikle türlerinin en iyileri oluyorlar
1692305153
Chatgpt bunu da mi söylüyor be 😁😁
Anladim hocam ama anime arıyorsanız öne piece izleyebilirsiniz en uzun animelerden biri hala da devam ediyor ama çok zevkli kesinlikle başlarsanız bitirirsiniz hatta kısa bile diyebilirsiniz 1999 yılından beri güncel olarak yayınlanıyor