Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

En sevdiğiniz yönetmen ?

İzlediğim hiçbir dizinin ve filmin yönetmenlerine bakmıyorum ama sevdiğim birkaç filmin yönetmeni Nolan .
  2. COMANDANTE

Yardım Vikings Final Sezonu Türkçe Dublaj Nereden İzleyebilirim?

Ben hep altyazılı izlediğim için hiç bilmiyorum dublajlıları.
  3. COMANDANTE

He kaldırmışlar o zaman.
  4. COMANDANTE

Kaçıncı bölümü lazımsa google a dmax vikingler 15. bölüm türkçe dublaj izle de çıkar hem korsan da değil televizyonda yayınlamışlardı.
  5. COMANDANTE

https://www.dmax.com.tr/dizi/vikings Buradan izleyebilirsin türkçe dublaj olarak.
  6. COMANDANTE

Forum Üyeleri İzlediği En İyi 3 YABANCI DİZİYİ Söylüyor

1- Vikings 2- Sherlock Holmes 3- Merlin 4-The Good Place 5- The Witcher Son 2'yi yazmasam olmazdı.
  7. COMANDANTE

İngiliz aksanını iyice duyabileceğim dizi önerisi

Hatta berbat. Ama aksanı iyi işte. Sırf aksan yüzünden 11 yaşındaki çocukların minecraft yayınlarını izliyorum :) Tommy İnnit
  8. COMANDANTE

1 Sezon izledim ama türkçe altyazı izledim. Dediğin gibi anlaşılması zor. The Great'e bakmadım.
  9. COMANDANTE

İngiliz aksanı öyle başta hiçbir şey anlamıyorsun. Biraz zorladıktan sonra bir de pratik yaptıktan sonra anlamaya başlarsın. Crown zaten aşırı zor ama en iyisi o işte.
  10. COMANDANTE

Filmin konusundan dolayı öyle ama aksan açısından baya iyi.
  11. COMANDANTE

Bridgerton dizisini öneririm. Dizinin içeriği pek hoşuma gitmese de konuşulan aksan tam bir ingiliz aksanı bir de The Crown dizisini öneririm.
  12. COMANDANTE

Bugune kadar en sevdiginiz film

Captain Fantastic Birçok film izlememe rağmen beni en çok etkileyen film bu olmuştu nedense ayrı seviyorum bu filmi .
  13. COMANDANTE

Öneri Aile ile izlenilecek (netflix) filmleri önerir misiniz ?

Siri +13 olsa bile izlenmeyecek içerikler var bizzat ben şahit oldum.
  14. COMANDANTE

Vikings'lerin Yeni Bölümlerini Nereden İzleyebilirim ?

Vikings özel isim olduğu için böyle bir şey yaptım : ) Ve özel isime getireceğim çoğul ekini de başka bir dilden yapınca böyle oldu. 1609499239 Bu arada platinum hayırlı olsun.
  15. COMANDANTE

Vikings'lerin Yeni Bölümlerini Nereden İzleyebilirim ?

Amazon Prime'da bulamadım Netflix'te bulamadım. Dmax'in sitesinde 720P var ve altyazısı cidden berbat geldi bana renk değişiyor arada falan rahatsız edici. Benim bu yeni bölümleri izleyebileceğim bir yer var mı ?
  16. COMANDANTE

Exxen İçerikleri Belli Oldu!

Tek beğendiğim içerik TOLGSHOW o da 10 tl'ye değmez. Netflix ve Amazon devammkeee
  17. COMANDANTE

Kurtlar Vadisi nasıl bir dizi?

Bende sevemiyorum o dizileri ne ezeli izleyebildim ne kurtlar vadisini çok bayık geliyor. Başkalarının heyecanlandığı sahnelerde zerre heyecanlanmıyorum.
  18. COMANDANTE

Sherlock holmes serisi iyi mi? izlenirmi?AR

Benim demek istediğim bu diziydi 4 sezon diğerlerini izlemedim. O yüzden pek bir şey diyemem onlar hakkında ama bu dizi gerçekten aşırı sarıyor ve seyir zevki çok yüksek.
  19. COMANDANTE

Sherlock holmes serisi iyi mi? izlenirmi?AR

Sherlock kesinlikle izlenilir hatta ilk o izlenilir.
Top Bottom