Kısa videolar felan var bölümler çıkmadıhttps://www.dmax.com.tr/dizi/vikings Buradan izleyebilirsin türkçe dublaj olarak.
Sadece 10 bölümü var aralıkta çıkan diğer bölümler yok.Netflix.
Netflix.
2. 10luk yok netflixdeNetflix
dmax veriyordu internet sitesinde galibaKısa videolar felan var bölümler çıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece 10 bölümü var aralıkta çıkan diğer bölümler yok.
Kaçıncı bölümü lazımsa google a dmax vikingler 15. bölüm türkçe dublaj izle de çıkar hem korsan da değil televizyonda yayınlamışlardı.Kısa videolar felan var bölümler çıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece 10 bölümü var aralıkta çıkan diğer bölümler yok.
Öyle yaptım örneğin Vikings 11. Bölüm Dmax dedim sitede en üstte çıktı aslındada bu içerik zaman aşımına uğramıştır dedi ve 2dk lık bir fragmana yönlendirdi yine aynı sitenin içinde.Kaçıncı bölümü lazımsa google a dmax vikingler 15. bölüm türkçe dublaj izle de çıkar hem korsan da değil televizyonda yayınlamışlardı.
He kaldırmışlar o zaman.Öyle yaptım örneğin Vikings 11. Bölüm Dmax dedim sitede en üstte çıktı aslındada bu içerik zaman aşımına uğramıştır dedi ve 2dk lık bir fragmana yönlendirdi yine aynı sitenin içinde.
Ben hep altyazılı izlediğim için hiç bilmiyorum dublajlıları.Başka nereden izleyebilirim dublajlı olarak biliyor musun?