Arama sonuçları: *

1. CevizliCeviz

Öneri Korku Film Önerisi ?

Cinli fimler komedi kategorisine girmiyor muydu ?:unsure: Dead Silence Testere serisi R.e.c Bunlar iyiydi Paranormal aktivite falanda var sevmemiştim izlemediysen ona bakabilirsin İlla cinli olsun diyosan dabbe var bi gecede ilk 4 ünü izledim fakat gram korkmadım. O yüzden sıkılıp kapattım...
  2. CevizliCeviz

Savaş konulu film önerisi

Piyanisti sevdiysen Schindler'in Listesi In Darkness Der Untergang bu filmleri de sevebilirsin
  3. CevizliCeviz

Savaş konulu film önerisi

Piyanist Cesur Yürek veya Full Metal Jacket
  4. CevizliCeviz

En iyi kitap serisi, en iyi film serisi oldu ve şimdi dizisi geliyor

Yüzük sevdası derken Yüzüklerin efendisi serisinden bahsediyorum yüzükten değil 1618679622 Yüzüklerin Efendisinden kat kat daha iyi bağımsız bir sürü film var. Kitabını bilemeyeceğim fakat yüzüklerin efendisi overrated bir seri
  5. CevizliCeviz

En iyi kitap serisi, en iyi film serisi oldu ve şimdi dizisi geliyor

Ne yüzük sevdasıymış arkadaş bi bitmedi. Nefret ettiğim seri umarım dizisi daha da kötü olmaz
  6. CevizliCeviz

En sevdiğiniz Dizi/film

Cars-(Arabalar) Çocuk filmi diyip geçmeyin lütfen. Bu filmde yaşanan çoğu şey benim hayatımı anlattığı için tekrar tekrar izliyorum
  7. CevizliCeviz

bir film arıyorum yardımcı olurmusunuz?

Boşver o filmi. Time lapse izle de gece gece beynin yansın
  8. CevizliCeviz

Animeye Yeni Başladım. Güzel Anime Tavsiyesi İstiyorum

Tokyo Ghoul veya fullmetal alchemist. Uzun bir seriye başlamak istiyorsan Naruto veya Yu-Gi-Oh
  9. CevizliCeviz

Yabancı Dizi Önerisi ?

Top 10 Dizi: 1-Breaking Bad (Suç) 2-Prison Break (Dram) 3-Sherlock Holmes (Polisiye) 4-Person of Interest (Suç) 5-Big bang theory (Durum komedisi) 6-Money Heist (Gerilim) 7-How i met your mother (Durum komedisi) 8-My Love from the Star (Romantik)(Kore) 9-Black Mirror (Bilim kurgu) 10-The Walking...
  10. CevizliCeviz

Öneri Güzel film veya dizi bulamıyorum diyenlere özel liste

La casa de papel Money Heist diye geçiyor listede var
  11. CevizliCeviz

Öneri Güzel film veya dizi bulamıyorum diyenlere özel liste

Arkadaşlar izlediğim ve beğendiğim filmleri listeledim. Bence ölmeden önce izlemeniz gereken Top 10 film ve Dizi listesi: Top 10 Dizi: 0-Death Note {Anime] (Dram/Korku/Polisiye/Psikolojik) Bunu listeye koymazsam ölürdüm o yüzden gözünüze sokacak şekilde buraya bırakıyorum 1-Breaking Bad (Suç)...
Top Bottom