Neler Yeni

En sevdiğiniz Dizi/film

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
doctor who
ford v ferrari
logan
john wick :cool: 🤫 🥷

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
The 100 3 kere bitirdim 4. Ye başladım 3. Sezondayim bu dizi gibi bir dizi bulamadım her sezonu güzel değil evet ama clarke belamy murpy falan izlettiriyor octavia fav.
octaviaya noldu öyle ya son sezonlarda bi tipi şekli kaydı ilk sezonda aşıktım ben ona

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
The 100 3 kere bitirdim 4. Ye başladım 3. Sezondayim bu dizi gibi bir dizi bulamadım her sezonu güzel değil evet ama clarke belamy murpy falan izlettiriyor octavia fav.
Kitaplarıni al bence 😍😍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada The 100 ün 6. Ve 7. Sezonu varmış izlemediyseniz.

@BurakHalil

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
octaviaya noldu öyle ya son sezonlarda bi tipi şekli kaydı ilk sezonda aşıktım ben ona
Kilo aldı tutsak yerinde bide güç ona fazla geldi taşıyamadı

Kitaplarıni al bence 😍😍

@BurakHalil
Kitaplarinida okudum

Kitaplarıni al bence 😍😍

@BurakHalil
Ha birde The 100 benziyor diye %3 ü tavsiye ediyorlar alakası yok haberiniz olsun

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
The 100 ün dizi veya filmi çıkıcak diyorlardı Gemiden öncesini anlatan onun hakkinda ne düşünuyorsunuz @BurakHalil @DoğuamaBatı

Kilo aldı tutsak yerinde bide güç ona fazla geldi taşıyamadı

Kitaplarinida okudum

Ha birde The 100 benziyor diye %3 ü tavsiye ediyorlar alakası yok haberiniz olsun
%3 ün ilk sezonunu izledim beğenmedim o.O2

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
The 100 ün dizi veya filmi çıkıcak diyorlardı Gemiden öncesini anlatan onun hakkinda ne düşünuyorsunuz @BurakHalil @DoğuamaBatı

%3 ün ilk sezonunu izledim beğenmedim o.O2
Olursa tadından yenmez de inş çok sacmalamazlar 5.
Sezondan sonra olay gezegene git yerlilerle savaş onlar ölsün dost ol sonra baska gezegene git onlarla kawga falan zaten 7. Sezon finalde dizo çok saçma bitti bi atraksyon beklerdim ki bir baktım herkes gitti sadece clarke kaldi sonra 5 6 kişi clarke ile kalmak icin gitmemis ve sonn..

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Olursa tadından yenmez de inş çok sacmalamazlar 5. Sezondan sonra olay gezegene git yerlilerle savaş onlar ölsün dost ol sonra baska gezegene git onlarla kawga falan zaten 7. Sezon finalde dizo çok saçma bitti bi atraksyon beklerdim ki bir baktım herkes gitti sadece clarke kaldi sonra 5 6 kişi clarke ile kalmak icin gitmemis ve sonn..
Spoiler yazsaydın keşke dediğin gibi son 2 sezon bozuyor bir miktar ama son sezon felaketten öncesini anlatmişlardi azıcik ve ben çok hype lanmiştim umutluyum.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Ben küçüklüğüm'den beri bilim kurgu filmleri izlediğim için bilim kurgu konulu filmlere bayılırım bir çok film izledim şimdiye kadar korsan olsun netflix olsun En sevdiğim The 100 oldu dizinin her sezonu güzel olmasada birşeyler var beni içine çeken belki bilim kurgu yanı belki karakterleri 2. Olarak'da Pasifik savaşı var ilk önyargılı izlemeye başlamıştım ama Dev robotlar olucaği için seviceğimi düşünüyordum ama gerçekten çok hoşuma gitti karakterlerin uyumu olsun beni içine çeken bilim kurgu'dan fırlamış devasa robotları olsun ( hatta bir yerinde ağladım ) sizide böyle içine çeken film'ler varmı ?
Cars-(Arabalar)
Çocuk filmi diyip geçmeyin lütfen. Bu filmde yaşanan çoğu şey benim hayatımı anlattığı için tekrar tekrar izliyorum

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Cars-(Arabalar)
Çocuk filmi diyip geçmeyin lütfen. Bu filmde yaşanan çoğu şey benim hayatımı anlattığı için tekrar tekrar izliyorum
Cars şirinler ve alvinler ne kadar güzeldi çocukken izlemeye bayılırdim niye çocuk filmi desinler herkes hayatta bir kere izlemiştir.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Çok fazla film izlemem. Bir film vardır defalarca izlemişimdir. "Fury"