Hocam söz etmeyin yine başlarım. Bağımlıyım ben az kaldı ispanyolca öğrenmeme dizi izleyerek.LCDP çok güzel dizi ya son sezonu ne zaman çikar acaba bir 5 yilı var gibi bence
KralllBen bir köylüyüm.
Bölüm 14'e geçtim şimdi yine izliyecem .Ben bir köylüyüm.
Son sezonda istanbul diye karakter getiriyolarmiş fln ( inanmiyorum )Hocam söz etmeyin yine başlarım. Bağımlıyım ben az kaldı ispanyolca öğrenmeme dizi izleyerek.
benim şahsi görüşüme göre dizileri ayırırım işte örneğin bilim kurgu dur dramdır hayatta kalmadır en sevdiğim dizi dersen ama the 100 derim film olarakta fury der geçerimBen küçüklüğüm'den beri bilim kurgu filmleri izlediğim için bilim kurgu konulu filmlere bayılırım bir çok film izledim şimdiye kadar korsan olsun netflix olsun En sevdiğim The 100 oldu dizinin her sezonu güzel olmasada birşeyler var beni içine çeken belki bilim kurgu yanı belki karakterleri 2. Olarak'da Pasifik savaşı var ilk önyargılı izlemeye başlamıştım ama Dev robotlar olucaği için seviceğimi düşünüyordum ama gerçekten çok hoşuma gitti karakterlerin uyumu olsun beni içine çeken bilim kurgu'dan fırlamış devasa robotları olsun ( hatta bir yerinde ağladım ) sizide böyle içine çeken film'ler varmı ?
Yok be hocam. Final zaten ağlıyorum şu an...Son sezonda istanbul diye karakter getiriyolarmiş fln ( inanmiyorum )
Çakırım ben çakır!Bölüm 14'e geçtim şimdi yine izliyecem .
Sonunu düşünen kahraman olamaz.