Neler Yeni

En sevdiğiniz Dizi/film

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben küçüklüğüm'den beri bilim kurgu filmleri izlediğim için bilim kurgu konulu filmlere bayılırım bir çok film izledim şimdiye kadar korsan olsun netflix olsun En sevdiğim The 100 oldu dizinin her sezonu güzel olmasada birşeyler var beni içine çeken belki bilim kurgu yanı belki karakterleri 2. Olarak'da Pasifik savaşı var ilk önyargılı izlemeye başlamıştım ama Dev robotlar olucaği için seviceğimi düşünüyordum ama gerçekten çok hoşuma gitti karakterlerin uyumu olsun beni içine çeken bilim kurgu'dan fırlamış devasa robotları olsun ( hatta bir yerinde ağladım ) sizide böyle içine çeken film'ler varmı ?
Cars serisini izledim tekrar başlamayı düşünüyorum.
Transformers serisini fulledim.
La casa de papel i bitirdim.

BaYAdokkS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Adem Ercan
Ben küçüklüğüm'den beri bilim kurgu filmleri izlediğim için bilim kurgu konulu filmlere bayılırım bir çok film izledim şimdiye kadar korsan olsun netflix olsun En sevdiğim The 100 oldu dizinin her sezonu güzel olmasada birşeyler var beni içine çeken belki bilim kurgu yanı belki karakterleri 2. Olarak'da Pasifik savaşı var ilk önyargılı izlemeye başlamıştım ama Dev robotlar olucaği için seviceğimi düşünüyordum ama gerçekten çok hoşuma gitti karakterlerin uyumu olsun beni içine çeken bilim kurgu'dan fırlamış devasa robotları olsun ( hatta bir yerinde ağladım ) sizide böyle içine çeken film'ler varmı ?
Dizi Teen Wolf Anime my hero academia

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
Cennet mahallesi

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Dizi olarak how i met your mother
Filim olarak da nerdeyse çoğu izlediğim filmi beğeniyorum 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR