Neler Yeni

En sevdiğiniz Dizi/film

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Dizi olarak Teen Wolf.
Film olarak bir kaç tane var, Harry Potter, The Maze Runner, Avenger serisi

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Ben küçüklüğüm'den beri bilim kurgu filmleri izlediğim için bilim kurgu konulu filmlere bayılırım bir çok film izledim şimdiye kadar korsan olsun netflix olsun En sevdiğim The 100 oldu dizinin her sezonu güzel olmasada birşeyler var beni içine çeken belki bilim kurgu yanı belki karakterleri 2. Olarak'da Pasifik savaşı var ilk önyargılı izlemeye başlamıştım ama Dev robotlar olucaği için seviceğimi düşünüyordum ama gerçekten çok hoşuma gitti karakterlerin uyumu olsun beni içine çeken bilim kurgu'dan fırlamış devasa robotları olsun ( hatta bir yerinde ağladım ) sizide böyle içine çeken film'ler varmı ?
Valla dizi olarak en sevdiklerim içerisine baya bir dizi girer tek tek saymamı isterseniz sayarım

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Dizi olarak Teen Wolf.
Film olarak bir kaç tane var, Harry Potter, The Maze Runner, Avenger serisi
Teen wolf'un son sezonunda açık bir kapı bıraktilar neden devam etmedi dizi acaba ?

Kozmos69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emir Han
Ben küçüklüğüm'den beri bilim kurgu filmleri izlediğim için bilim kurgu konulu filmlere bayılırım bir çok film izledim şimdiye kadar korsan olsun netflix olsun En sevdiğim The 100 oldu dizinin her sezonu güzel olmasada birşeyler var beni içine çeken belki bilim kurgu yanı belki karakterleri 2. Olarak'da Pasifik savaşı var ilk önyargılı izlemeye başlamıştım ama Dev robotlar olucaği için seviceğimi düşünüyordum ama gerçekten çok hoşuma gitti karakterlerin uyumu olsun beni içine çeken bilim kurgu'dan fırlamış devasa robotları olsun ( hatta bir yerinde ağladım ) sizide böyle içine çeken film'ler varmı ?
marvel ın tüm filmleri :)

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Listeyi yaz yaz bitiremem Charmy indirip aynı addaki hesabımdan listelerime bakabilirsiniz ve ekstradan the 100 konusuna gelirsem son sezonu izleyemedim bile o kadar baydı kusasım geldi resmen ama yinede TOP 20 bilim kurgumu yazayım sıralama rastgele. bunun gibi daha yüzlercesi Charmy'de listelerimde :)
1.Upgrade
2.Life
3.Avatar
4.Oblivion
5.The Martian
6.Passengers
7.Edge Of Tomorrow
8.Gravity
9.Chappie
10.Inception
11.Lucy
12.Annihilation
13.Ready Player One
14.Spectral
15.Ex Machine
16.Arrival
17.What Happened to Monday(Seven Sisters)
18.Mad Max: Fury Road
19.Ghost in the shell
20.Interstellar

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Dizi olarak: Breaking Bad - The 100 - Prison Break - Ragnarok - Control Z - Teen Wolf - How to Sell Drugs Online (Fast) - Better Call Saul - Deadly Class
Film: The Maze Runner serisi - I am Legend - World War Z - Warm Bodies - El Camino

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer
Fringe izledin mi hocam? Bilimkurgu-polisiye gibi ama bilimkurgu ağırlıklı

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Harun Kayatekin
Dizi: THE PUNİSHER - The Walking Dead - Lucifer.
Film: Aklıma şuan sadece John Wick in serisi geliyor kesinlikle izlemen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emre
Elite

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,830
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom