Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Öneri Film Önerisi ( KOMEDİ )

Brooklyn Nine Nine izle en ıyı komedı dızısıdır Türk olarak da Kardeş Payı
  2. Enivici Vokke

Yardım The Walking Dead Sizce Nasıldır ?

O şekilde bakacaksa konu sahibi, zaten TWD izlemeli miyim diye sormazdı diye düşünüyorum. Z nation ile TWD kıyaslama yapılabilecek diziler değiller. Z Nation çok absürt bir dizi. 6.7 puanlık IMDB puanından da belli oluyor zaten.
  3. Enivici Vokke

İnsan vs zombi olayından insan vs insana geçiyor. Zombiler 2. planda kalıyor. Biraz normal gerçi ama dizinin ismi yürüyen ölüler sonuçta. İnsan zombi görmek istiyor.
  4. Enivici Vokke

Acayip saçma dizi. Gittikçe daha da saçmalıyor. Sırf zombi var diye izledim bir süre de ondan sonra saldım. Çizgi filmler daha mantıklı valla. 1711364649 TWD'yi 11 sezon izlemesen bile ilk 5-6 sezonunu izle. İzlediğin en iyi dizilerden olacak. Sararsa devam edersin ama ilk sezonlardaki keyfi...
  5. Enivici Vokke

Asosyal konulu film önerisi?

Yok yani neden illa asosyal temalı film istiyorsun?
  6. Enivici Vokke

Asosyal konulu film önerisi?

Neden özellikle tek kriter bu? :D Mr. Robot oldukça asosyaldi. Ama çok uzun dizi. Ben 1-2 sezon izleyip bıraktım. 2 sezonda bitse gayet iyi dizi olurdu.
  7. Enivici Vokke

Öneri Farklı Konulu Dizi Önerisi Bekliyorum

Black Bird, Mind Hunter, House M.D. Vikings.
  8. Enivici Vokke

TWD hakkında spoiler istiyorum

Rick gözüküyor ancak tabii sadece gözükmekle kalıyor. Bir şey olmuyor. Dizi 11. sezonla birlikte bitiyor ancak pek bitmiş de sayılmaz. Öyle sıradan bir bölüm izlerken birden dizi final yapıyor. 4-5 tane yeni dizi çıkartacaklarmış şimdi, her olay için farklı bir dizi... Kabak tadı vermeye başladı...
  9. Enivici Vokke

Avatar ne zaman vizyondan kalkar ?

Diyarbakır sineması nasıl Nevşehir sinemasından daha iyi olabiliyor?
  10. Enivici Vokke

Avatar 2 3 boyutlu mu izlenmeli?

Avatar 2 sizce 3 boyutlu mu izlenmeli? Sinemada izleyeceğim karar veremedim.
  11. Enivici Vokke

FİLM/DİZİ ÖNERİSİ...

Öylesine çerezlik bir şeyler bakıyorsan Reacher. 1 akşamda biter.
  12. Enivici Vokke

Yardım İzlemelik bişeyler önerir misiniz?

Better Call Saul izlemeyi düşünüyorum bu aralar.
  13. Enivici Vokke

Reacher dizisindeki eleman niye garip

Gerçek insana benzemiyo, sanki oyun karakteri gibi. Arthur Morgan'ın grafikleri daha gerçekçi. Niye böyle garip duruyo bu adam? Bana mı öyle geliyo yoksa?
  14. Enivici Vokke

Hangi dizi paketini seçersiniz?

Hiç Netflix kullanmadım ömrüm boyunca. Geçen tanıdığın televizyonundaki netflixi kurcaladım, hiç düzgün bir şeye denk gelemedim. 3-5 tane eski dizi-film var, 3-5 de yeni dandik filmlerden. Önerilen filmlerde 23 yıl önce çıkmış olan Fight Club vardı. :D
  15. Enivici Vokke

Tatil için dizi önerisi

Netflixte falan vardır.
  16. Enivici Vokke

Tatil için dizi önerisi

Hayır normal TWD.
  17. Enivici Vokke

Tatil için dizi önerisi

Breaking bad daha güzel ama bir tık sıkıcı gelebilir. Yavaş bir dizi olduğundan. Peş peşe bölümleri izleme isteği uyandıracağını zannetmiyorum. Aşırı sürükleyici bir şey istiyorsan TWD olabilir, 1 günde 1 sezondan fazla izliyordum.
  18. Enivici Vokke

Tatil için dizi önerisi

2022 yapımı olan. Peaky Blinders de olur.
  19. Enivici Vokke

Tatil için dizi önerisi

Halo.
  20. Enivici Vokke

star wars izleme sırası

Evet, 1 tane 4 var.
Geri