Arama sonuçları: *

1. ErenROG

Bu hafta cukuru begenen varmı?

Dediğin şey doğru ama herkes için geçerli değil. Ben neden izlediğimi açıkladım. Sadece izlediği dizi ile bir insanın karakterini belirleyemezsin. Bir şeyi kötü amaçla yapan bir kesim var diye o şeyi yapan herkes kötü olmuyor. Kurtlar Vadisini Türkiye'de izlemeyen sayılı insan vardır. O zaman...
  2. ErenROG

Sanatsal veya senaryo açısından artısı olması gerekmiyor. Bir olay var ve merak eden izliyor dostum. Zaten dizinin böyle bir amacı da yok. Dediğim gibi ben sana tek bir diziyi savunmuyorum. İnsanların izlediği şeyler onların kişiliğini belirlemez. Boş muhabbet yapıp hâlâ uzatmaya devam...
  3. ErenROG

Diziyi korumuyorum, senin gibi boş düşünen birisinin zihnini düzeltmeye çalışıyorum ama belli ki sonuç olmayacak. Sen yabancı dizi izleyerek havalı olduğunu sanmaya devam et. Bu vizyon sana yeter.
  4. ErenROG

Kendimi övmeyi sevmem ama 23 yaşında İTÜ Makine Mühendisliği mezunu adamım. Şimdi Çukur izliyorum diye vizyonsuz falan mı oluyorum? :ROFLMAO:
  5. ErenROG

Efsun konusu cidden çok uzadı. 1616460219 Dostum milletin neyi sevdiği, neyi izlediği seni ilgilendirmez. Senin vasfın ne ki insanları izlediği şeylere göre yargılıyorsun? Türk dizisi izlemeyip, izleyenlere laf atmak seni havalı yapmıyor. Popüler kültüre bu kadar köle olmayın. Herkes hoşuna...
  6. ErenROG

Olayları ilerletmiyorlar. Ayrıca Aliço2nun evine konan *uygunsuz kelime* İdris Koçovalı'ya ettiği küfür yüzünden Yamaç'tan dayak yiyeceği sahneyi sabırsızlıkla bekliyorum. Onun haricinde gram zevk veren bir bölüm değildi.
  7. ErenROG

Fıkra Gibi Dizi Haberi

İlk HIMYM izledim ben. HIMYM'deki sıcaklığı ben de alamadım.
  8. ErenROG

Fıkra Gibi Dizi Haberi

Flash da izliyorum ama TR'de yok. VPN ile açınca Netflix hata veriyor ve altyazısı da yok.
  9. ErenROG

Fıkra Gibi Dizi Haberi

Oh be güzel haber. Gelsin friends artık. Kaçak izlemek istemiyorum. :D 1615586810 İkisi de muhteşem diziler ama HIMYM'ciyim. :/
  10. ErenROG

Bu Filmi bilen var mı ?

Tam olarak aynısı. Çocuk kızı öldürmek istiyor ama sonradan aşık oluyor.
  11. ErenROG

Avengers: Endgame hakkında bir soru

Hangi sahne o ya. Gelecekte gamora yoktu ki. Geçmişteki Gamora geçmişteki Nebulayı öldürmüştü. Gamora gelecekte zaten ölmüştü. Thanos ruh taşı için öldürmüştü.
  12. ErenROG

Hocam gece gece aklıma takıldı. Neredeyse iki sene oldu filmi izleyeli. Normalde Marvel evrenine çok meraklıyım ama aklımda yok çoğu şey. Ve evet geri vermedi çekici. Çekiçsiz Thor olması çok saçma. Çekiçsiz devam edebilir ama bu adam sormuyor mu benim çekicim nerde diye.
  13. ErenROG

Filmde Thor geçmişe gidip mjolniri alıp hâlâ layığım diyor ve mjolniri alıp geleceğe gidiyor. Geçmişteki mjolniri aldıysa geçmişte ki Thor ne yapıyor o zaman? Çekiçsiz mi 😑
Top Bottom