Neler Yeni

Bu hafta cukuru begenen varmı?

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Ağa dizi hayvan gibi bozmaya başladı

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Olayları ilerletmiyorlar. Ayrıca Aliço2nun evine konan *uygunsuz kelime* İdris Koçovalı'ya ettiği küfür yüzünden Yamaç'tan dayak yiyeceği sahneyi sabırsızlıkla bekliyorum. Onun haricinde gram zevk veren bir bölüm değildi.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olayları ilerletmiyorlar. Ayrıca Aliço2nun evine konan *uygunsuz kelime* İdris Koçovalı'ya ettiği küfür yüzünden Yamaç'tan dayak yiyeceği sahneyi sabırsızlıkla bekliyorum. Onun haricinde gram zevk veren bir bölüm değildi.
Ağa bune yamaç yok efsunun lan deyişi yamaç delirmesi celasun karacaya yürümesi sanki aşk filmi koskoca cumali yerden bitme pasif adamlardan dayak yemesi alicoyu döven adamlar emmiyide medet dayak yemesi aşırı saçma yamaç nerde efsun ve karacadan bıktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Final olmucak gibi demi

whiterose

80+ Bronze
engeller misin beni?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Efsun konusu cidden çok uzadı.

engeller misin beni?
Dostum milletin neyi sevdiği, neyi izlediği seni ilgilendirmez. Senin vasfın ne ki insanları izlediği şeylere göre yargılıyorsun? Türk dizisi izlemeyip, izleyenlere laf atmak seni havalı yapmıyor. Popüler kültüre bu kadar köle olmayın. Herkes hoşuna giden şeyleri dinler, izler. Buna kimse karışamaz. Saçma sapan fan tayfaları var evet, onları kimse sevmiyor ama kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok.

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan

Dostum milletin neyi sevdiği, neyi izlediği seni ilgilendirmez. Senin vasfın ne ki insanları izlediği şeylere göre yargılıyorsun? Türk dizisi izlemeyip, izleyenlere laf atmak seni havalı yapmıyor. Popüler kültüre bu kadar köle olmayın. Herkes hoşuna giden şeyleri dinler, izler. Buna kimse karışamaz. Saçma sapan fan tayfaları var evet, onları kimse sevmiyor ama kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok.
Dostum doğru söylüyorsun da boşver ya şaka yapmış heralde.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Dostum doğru söylüyorsun da boşver ya şaka yapmış heralde.
Kendimi övmeyi sevmem ama 23 yaşında İTÜ Makine Mühendisliği mezunu adamım. Şimdi Çukur izliyorum diye vizyonsuz falan mı oluyorum? :ROFLMAO:

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Kendimi övmeyi sevmem ama 23 yaşında İTÜ Makine Mühendisliği mezunu adamım. Şimdi Çukur izliyorum diye vizyonsuz falan mı oluyorum? :ROFLMAO:
Sen anlatmışsın bir daha anlatmama gerek yok heralde 🤣

whiterose

80+ Bronze

aynen dostum popüler kültür kölesi olmayın diyen adam tüm ülkenin izlediği diziyi koruyor :D en azından ben izlediğim şeye dizi diyebiliyorum, çukura dizi diyebiliyor musun cidden?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
aynen dostum popüler kültür kölesi olmayın diyen adam tüm ülkenin izlediği diziyi koruyor :D en azından ben izlediğim şeye dizi diyebiliyorum, çukura dizi diyebiliyor musun cidden?
Diziyi korumuyorum, senin gibi boş düşünen birisinin zihnini düzeltmeye çalışıyorum ama belli ki sonuç olmayacak. Sen yabancı dizi izleyerek havalı olduğunu sanmaya devam et. Bu vizyon sana yeter.

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
mesela bana göre de çukur gerçekten kötü bi dizi ama kim ne izlerse izlesin beni ilgilendirmez.

whiterose

80+ Bronze
Diziyi korumuyorum, senin gibi boş düşünen birisinin zihnini düzeltmeye çalışıyorum ama belli ki sonuç olmayacak. Sen yabancı dizi izleyerek havalı olduğunu sanmaya devam et. Bu vizyon sana yeter.
:D yabancı dizi izlediğimi nerden anladın bir ikincisi yabancı dizi izlediğim için havalı olduğumu düşündüğümü nerden çıkarıyorsun? hiçbir sanatsal, senaryo açısından bir artısı olmayan diziyi izlemendeki ve bu kadar savunmandaki kafa yapısını merak ediyorum ben de.

Top Bottom