Ağa bune yamaç yok efsunun lan deyişi yamaç delirmesi celasun karacaya yürümesi sanki aşk filmi koskoca cumali yerden bitme pasif adamlardan dayak yemesi alicoyu döven adamlar emmiyide medet dayak yemesi aşırı saçma yamaç nerde efsun ve karacadan bıktımOlayları ilerletmiyorlar. Ayrıca Aliço2nun evine konan *uygunsuz kelime* İdris Koçovalı'ya ettiği küfür yüzünden Yamaç'tan dayak yiyeceği sahneyi sabırsızlıkla bekliyorum. Onun haricinde gram zevk veren bir bölüm değildi.
Final olmucak gibi demiOlayları ilerletmiyorlar. Ayrıca Aliço2nun evine konan *uygunsuz kelime* İdris Koçovalı'ya ettiği küfür yüzünden Yamaç'tan dayak yiyeceği sahneyi sabırsızlıkla bekliyorum. Onun haricinde gram zevk veren bir bölüm değildi.
Dostum milletin neyi sevdiği, neyi izlediği seni ilgilendirmez. Senin vasfın ne ki insanları izlediği şeylere göre yargılıyorsun? Türk dizisi izlemeyip, izleyenlere laf atmak seni havalı yapmıyor. Popüler kültüre bu kadar köle olmayın. Herkes hoşuna giden şeyleri dinler, izler. Buna kimse karışamaz. Saçma sapan fan tayfaları var evet, onları kimse sevmiyor ama kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok.engeller misin beni?
Dostum doğru söylüyorsun da boşver ya şaka yapmış heralde.Efsun konusu cidden çok uzadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum milletin neyi sevdiği, neyi izlediği seni ilgilendirmez. Senin vasfın ne ki insanları izlediği şeylere göre yargılıyorsun? Türk dizisi izlemeyip, izleyenlere laf atmak seni havalı yapmıyor. Popüler kültüre bu kadar köle olmayın. Herkes hoşuna giden şeyleri dinler, izler. Buna kimse karışamaz. Saçma sapan fan tayfaları var evet, onları kimse sevmiyor ama kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok.
Kendimi övmeyi sevmem ama 23 yaşında İTÜ Makine Mühendisliği mezunu adamım. Şimdi Çukur izliyorum diye vizyonsuz falan mı oluyorum?Dostum doğru söylüyorsun da boşver ya şaka yapmış heralde.
Sen anlatmışsın bir daha anlatmama gerek yok heraldeKendimi övmeyi sevmem ama 23 yaşında İTÜ Makine Mühendisliği mezunu adamım. Şimdi Çukur izliyorum diye vizyonsuz falan mı oluyorum?
Dostum milletin neyi sevdiği, neyi izlediği seni ilgilendirmez. Senin vasfın ne ki insanları izlediği şeylere göre yargılıyorsun? Türk dizisi izlemeyip, izleyenlere laf atmak seni havalı yapmıyor. Popüler kültüre bu kadar köle olmayın. Herkes hoşuna giden şeyleri dinler, izler. Buna kimse karışamaz. Saçma sapan fan tayfaları var evet, onları kimse sevmiyor ama kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok.
aynen dostum popüler kültür kölesi olmayın diyen adam tüm ülkenin izlediği diziyi koruyor en azından ben izlediğim şeye dizi diyebiliyorum, çukura dizi diyebiliyor musun cidden?Efsun konusu cidden çok uzadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diziyi korumuyorum, senin gibi boş düşünen birisinin zihnini düzeltmeye çalışıyorum ama belli ki sonuç olmayacak. Sen yabancı dizi izleyerek havalı olduğunu sanmaya devam et. Bu vizyon sana yeter.aynen dostum popüler kültür kölesi olmayın diyen adam tüm ülkenin izlediği diziyi koruyor en azından ben izlediğim şeye dizi diyebiliyorum, çukura dizi diyebiliyor musun cidden?
mesela bana göre de çukur gerçekten kötü bi dizi ama kim ne izlerse izlesin beni ilgilendirmez.aynen dostum popüler kültür kölesi olmayın diyen adam tüm ülkenin izlediği diziyi koruyor en azından ben izlediğim şeye dizi diyebiliyorum, çukura dizi diyebiliyor musun cidden?
yabancı dizi izlediğimi nerden anladın bir ikincisi yabancı dizi izlediğim için havalı olduğumu düşündüğümü nerden çıkarıyorsun? hiçbir sanatsal, senaryo açısından bir artısı olmayan diziyi izlemendeki ve bu kadar savunmandaki kafa yapısını merak ediyorum ben de.Diziyi korumuyorum, senin gibi boş düşünen birisinin zihnini düzeltmeye çalışıyorum ama belli ki sonuç olmayacak. Sen yabancı dizi izleyerek havalı olduğunu sanmaya devam et. Bu vizyon sana yeter.