Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Konuşanlar nereden izlenir

Exxen'e vallaha yüzlerce lira vericek maddi durumum yok 2-3 sitede de bulsam da bölümlerini kesilmiş hep tam halini tüm bölümleri ile izleyebileceği bir yer var mı
  2. Eyisha

The Witcher ailecek izlenir mi?

triss yen kavgası 2024 de yapmak istemiyorum oyun çıkalı 9 yıl olmuş hala konuşturuyor bizi orta yolu bulup geralt abimizin büyük billurlarına yazar bu + puan
  3. Eyisha

The Witcher ailecek izlenir mi?

witcher bir aile dizisiniz yanında wolf of the wall street'i öneririm ekonomi hakkında bir filmdir çocuklara paranın ne kadar değerli oldugunu anlatabilirsiniz (!) 1704574617 yennefer hadi eyv triss çingene olm oyundaki karımı ne hale getirmişler kızıl hatun olmuş gümüşhane çingenesi
  4. Eyisha

Annesini yiyen kızın filmin ismi neydi

o ne la aot referansı gibi sdşifsdşif filmin ismini öğrenen yazsın merak ettim
  5. Eyisha

geceye film önerisi bırak

bullet train
  6. Eyisha

Film indirme sitesi uygulaması söyler misiniz

Telefonuma film indirmek istiyorum bildiğiniz site yada uygulama var mı telefon için
  7. Eyisha

Animeye yeni başladım one piece sizce başlıyayımmı?

kısalarla başla zamanla uzun animelere geçersin çünkü 1 tane uzun animeye başladın diyelim 1den fazla seri izleyemem ben illa birini bitiricem dersen işkence olur sana uzun anime o yüzden kısalardan biraz izle one piece gibi uzun animeye geçersin o ana menü olur atıyorum 50 bölüm one piece...
  8. Eyisha

star wars izleme sırası

çıkış tarihine göre izle önce 1-2-3 sonra 4-5-6 izlersen grafik bir ileri bir geri gider tadın kaçar 4-5-6 80lerde çıksada hem bence kötü gözükmüyor tek oturuşta 4-5-6 izlemiştim
  9. Eyisha

No way home vs The Dark knight

nwh tamamen eski fanları tatmin etmek içindi senaryo bana göre kötüydü 1-2 güzel sahne dışında çok iyi diyemem tek iyi yanı benim gözümde bileti abimlere kitledim o yüzden cebimden kuruş çıkmadı buna + diyebilirim
  10. Eyisha

Spider Man : No Way Home Yorumlayalım (SPOİLER İÇERİR)

endgame tadında değil ama diğer filmleri katladı gözümde ayna dünyasında ki sahneler cok hoşuma gitmişti ve ilk spiderman'imizin ( cidden adını unuttum) ağ atarken o ikonik duruşu yapması var ya hani atıyor bacaklar havaya elini aşağı çekiyor o detay çok iyiydi be
  11. Eyisha

Spider-Man: No Way Home ne zaman internete düşer? (SPOILER YOK)

yazıyorum spoiler tagi altında bakmak istemeyen bakmasın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  12. Eyisha

kesinlikle elim ayagım titredi ilk crediti izleyince efektler filan da muhteşemdi ve filmdeki ayna dünyası kısmı muhteşemdi
  13. Eyisha

evet izledim 1. sahne beni hype ladı bekliyorum heyecanla sonraki filmi 2. ise güldürdü ve filmde (SPOİLER) güzeldi ama
  14. Eyisha

katılıyorum 3dlik iş yok gereksizdi ama sizin sinemadan sanırım ben cok rahattım
  15. Eyisha

inanmayacaksın ama 30 dakika önce çıktım ve şunu diyeyim şuan imdp top 10 da olmasını hak ediyor. Daha güzel işlenebilirdi ama şuanki hali de çok iyi isteyene spoiler tagi altında yazarım ne zaman düşer ise bilemiyorum da spiderman bu sayısız insan çekmeye çalışır içerden 1-2 güne düşse...
  16. Eyisha

Red Notice Nasıldır? İzlenir mi?

kanka işin içinde dwayne var en kötü hali bile emekli gizli süper kaslı ajan yani yanında da alır bir zenci komik boşboğaz bir eski yoldaş güldürür geçer izle bence
  17. Eyisha

İstediğim tarzda animasyon serisi önerir misiniz

yok onu izlemedim izleyebileceğim bir yer var mı
  18. Eyisha

izledim be zamanında :D
  19. Eyisha

Kan çıkarmaktan korkmayan vahşeti katliamı bol olan hadi en kötü insanların ölmesinden çekinmeyin bir seri önerir misiniz invincible izliyorum şuan ve bu kadar uzun zaman sonra animasyonlara bakayım dedim kan akıtmaktan çekinmemesi çok hoşuma gitti böyle gerçekçi şeyler önerir misiniz
  20. Eyisha

İndirdiğim filmleri izlerken böyle bir şey çıkıyor anlamadım bakar mısınız ?

eyw bu program ile sorunsuz açılıyor teşekkürler
Top Bottom