Neler Yeni

Spider Man : No Way Home Yorumlayalım (SPOİLER İÇERİR)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,575
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dostlar izleyenler olarak, film hakkında düşünceleriniz nelerdir gelin tartışalım.

Bana göre after credits sahnesinde venomun bir parçasının kalması saçmaydı çünkü geldiği evrenin bir parçası değildi.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,650
İsim
Taha yücel
Dostlar izleyenler olarak, film hakkında düşünceleriniz nelerdir gelin tartışalım.

Bana göre after credits sahnesinde venomun bir parçasının kalması saçmaydı çünkü geldiği evrenin bir parçası değildi.
sonunu bir arkadaşım söylemişti ama daha izlemedim bu cuma gidicem

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Hocam ben 1 saat önce falan izledim gayet güzeldi.After credits dediğin yer film bittikten sonra bir sahne sanırım ben çıktığım için izlemedim ytden falan varsa atabilir misin ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,314
İsim
Oğuz Oğuz
Spoilerli yorumluyum mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk

Film normal bir hayranı mutlu edecek seviyedeydi ama eleştiri kafasında izlediğinizde mantık hataları var görsel efektler kötüydü ama hikaye bakımından oyunculuk bakımından benim için en iyi spiderman filmi olmaya aday bir endgame kesinlikle değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben 1 saat önce falan izledim gayet güzeldi.After credits dediğin yer film bittikten sonra bir sahne sanırım ben çıktığım için izlemedim ytden falan varsa atabilir misin ?
Hocam sinemadan telefonla çekenlerin var 1080p olarak düşmedi daha bulman zor

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

endgame tadında değil ama diğer filmleri katladı gözümde ayna dünyasında ki sahneler cok hoşuma gitmişti ve ilk spiderman'imizin ( cidden adını unuttum) ağ atarken o ikonik duruşu yapması var ya hani atıyor bacaklar havaya elini aşağı çekiyor o detay çok iyiydi be

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,945
İsim
Mert Can Ergün
Tobey Maguire ile Alfred Molina konuşması iyi di

Film normal bir hayranı mutlu edecek seviyedeydi ama eleştiri kafasında izlediğinizde mantık hataları var görsel efektler kötüydü ama hikaye bakımından oyunculuk bakımından benim için en iyi spiderman filmi olmaya aday bir endgame kesinlikle değil

Hocam sinemadan telefonla çekenlerin var 1080p olarak düşmedi daha bulman zor
internette var film

DaffyGraphic

80+ Silver

Bir ara izlerim, başları gayet güzel, sonunda benim kanka ağlamış sduhgfusydgfuysadf

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Film bence Spider-Man 2'den sonraki en iyi Spider Man filmi. Film bütün beklentileri karşıladı zaten filmden en büyük beklenti de Tobey ve Andrew'di. Onları da filmde gördüğümüz için film genel olarak memnun etti.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

bir marvel fanıyım ağır derecede filmin para için yapıldığını herkes biliyor ama hayatımda izlediğim en iyi bireysel marvel filmiydi avengers ları kastetmiyorum onla<r benim için ayrı hele tobey ile andrew girince zaten salonca bağırdık belli idi marvel fanı bir salondaydım ilk seansa gittim çünki spoiler yemek istemiyordum hayatımda izledğim en iyi bireysel marvel filmi dediğim gibi hele andrewin mj yi kurtarması tobeynin elinden ağ çıkarmasına tepkileri mükemmeldi sadece tobey çok yaşlanmış ya :(

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Usta ne bileyim sonu sevmedim yeni film çıkmazsa çok kötü olmuş

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
bir marvel fanıyım ağır derecede filmin para için yapıldığını herkes biliyor ama hayatımda izlediğim en iyi bireysel marvel filmiydi avengers ları kastetmiyorum onla<r benim için ayrı hele tobey ile andrew girince zaten salonca bağırdık belli idi marvel fanı bir salondaydım ilk seansa gittim çünki spoiler yemek istemiyordum hayatımda izledğim en iyi bireysel marvel filmi dediğim gibi hele andrewin mj yi kurtarması tobeynin elinden ağ çıkarmasına tepkileri mükemmeldi sadece tobey çok yaşlanmış ya :(
üzücü sahneydi aga

• Beğen
Reaksiyonlar: AneX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,313
Üyeler
164,646
Son üye
consinov