Arama sonuçları: *

1. Herucane

Netflix görüntü kalitesi kötü ?

Telefondan bir sorun yok ama bilgisayardan görüntü çamur gibi bitratede baktım 1080p gösteriyor ama ekran sanki karıncalı bulanık görüntü var
  2. Herucane

Naruto neden saçma bitti ve boruto naruto ölücekmi

Kawaki gibi yeni yetme bir 16yasında çocuk narutoyu yani kaguya shinobi tanrısı yenen narutoyu nasıl yenebilir aklım hala karışık 1617276621 O savaşta madara ölmücekti naruto ve sasuke ölcekti hem naruto resmi olarak 7nci hokage ilan edilsin hemde namı olsun diye hele en sevmedigim karakter...
  3. Herucane

Boruto bitmiştir benim için ozaman. 1617276414 Kanka onu anladım da naruto aşırı nerf yedi kurama death boruto power up alsın diye karma jougan byakugan otsutsuki form
  4. Herucane

Narutonun şöyle hayranıydım evde jiraiya beklerdim ninja olayım diye ve sürekli yastığa sharingan diye vururdum bide el mühürü yapardım
  5. Herucane

Kanka unutmuşum bea ama artık sarmaz insanları
  6. Herucane

Mangada ilk kısımda (manga okuyorum) kawaki belli olmayan karakter borutoyla savaşırken seni 7.cinin yanına yollucam dedi sizce ölmüş olabilirmi.Naruto ölürse izlemem az da olsa boruto izledim ama naruto ve sasukesiz yerleri rezalet
  7. Herucane

Anime önerir misiniz

One piece ve death note sarar ilk tokyo ghoul izle ama
  8. Herucane

Anime önerir misiniz

Daha çok var izlemez zaten aga uzun sevmiyorum dedi 720bölüm naruto
  9. Herucane

Anime önerir misiniz

Naruto tadında bitmeliydi madara uchiha narutoyu ve sasuke öldürmeliydi boruto hayatımda izlediğim en rezalet anime
  10. Herucane

Anime önerir misiniz

Kanka güzelde boruto rezalet hele naruto ölürse ve sasuke rinnegan kaybetti yeni yetme kawaki nasıl narutoyu öldürebilir zaten boruto up yapma için kuramayı öldürdüler boruto jougan byakugan karma narutoda 9biju baryon mode sage mode ama naruto ağır nerf yedi ana gücünü kaybetti
  11. Herucane

Anime önerir misiniz

Attack on titan tokyo ghoul öne punch man naruto shippuden demon slayer the deadly sins death note gintama
  12. Herucane

Bu hafta cukuru begenen varmı?

Profil fotom turkiyenin en iyi oyuncu seçilen adamıdır evet cukur fanıyım en azından senin gibi milletin ne izlediğini karışan iqsüz değilim
  13. Herucane

Whiterose aga ilgilenmiyorsan git yüzsüz gibi yazıyormusun cidden ben Aras Bulut iynemli hastasıyım adam oynamıyor yaşıyor 7koguş ondan oscar ödülü aldı 1616461617 Aynen ondan demi reyting sürekli çukurda
  14. Herucane

Ağa sevmiyorsan neden bakıyon
  15. Herucane

Ağa bune yamaç yok efsunun lan deyişi yamaç delirmesi celasun karacaya yürümesi sanki aşk filmi koskoca cumali yerden bitme pasif adamlardan dayak yemesi alicoyu döven adamlar emmiyide medet dayak yemesi aşırı saçma yamaç nerde efsun ve karacadan bıktım 1616458829 Final olmucak gibi demi
  16. Herucane

Ağa dizi hayvan gibi bozmaya başladı
  17. Herucane

Size göre en iyi film hangisi

Yabancı demicem ama Aras Bulut iynemli hayranı olarak 7kogus mükemmeldi ağladım
Top Bottom