Neler Yeni

Naruto neden saçma bitti ve boruto naruto ölücekmi

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Mangada ilk kısımda (manga okuyorum) kawaki belli olmayan karakter borutoyla savaşırken seni 7.cinin yanına yollucam dedi sizce ölmüş olabilirmi.Naruto ölürse izlemem az da olsa boruto izledim ama naruto ve sasukesiz yerleri rezalet

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İnsan spoiler koyar

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
SPOİLER ALERT: Yurt dışındaki kuzenim mangalarda öldüğünü söylemişti yani sanırım evet, ki normaldir.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Narutonun şöyle hayranıydım evde jiraiya beklerdim ninja olayım diye ve sürekli yastığa sharingan diye vururdum bide el mühürü yapardım

ters ə

80+
Ölmedi bence çünkü ölmüş olsaydı kawaki '7.cinin yanına yollucam' dediğinde boruto nun bi tepki verirdi , yüz ifadesi filan değişirdi ama vermedi. Başka bi boyuta göndermiş olabilir çok fazla teori var .

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SPOİLER ALERT: Yurt dışındaki kuzenim mangalarda öldüğünü söylemişti yani sanırım evet, ki normaldir.
Boruto bitmiştir benim için ozaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ölmedi bence çünkü ölmüş olsaydı kawaki '7.cinin yanına yollucam' dediğinde boruto nun bi tepki verirdi , yüz ifadesi filan değişirdi ama vermedi. Başka bi boyuta göndermiş olabilir çok fazla teori var .
Kanka onu anladım da naruto aşırı nerf yedi kurama death boruto power up alsın diye karma jougan byakugan otsutsuki form

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Boruto bitmiştir benim için ozaman.

Kanka onu anladım da naruto aşırı nerf yedi kurama death boruto power up alsın diye karma jougan byakugan otsutsuki form

Zaten Naruto izledikten sonra Boruto izlenmesini tavsiye etmiyorum, Boruto işin artık cıvkının çıktığı yer :).

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Kawaki gibi yeni yetme bir 16yasında çocuk narutoyu yani kaguya shinobi tanrısı yenen narutoyu nasıl yenebilir aklım hala karışık

Zaten Naruto izledikten sonra Boruto izlenmesini tavsiye etmiyorum, Boruto işin artık cıvkının çıktığı yer :).
O savaşta madara ölmücekti naruto ve sasuke ölcekti hem naruto resmi olarak 7nci hokage ilan edilsin hemde namı olsun diye hele en sevmedigim karakter sakura sasuke sakuraya kunai saplamaya çalışır naruto kurtarır ama hala sasuke

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,255
Üyeler
161,423
Son üye
Kebappe
Top Bottom